Utazás kép fő

A Marlenka csábító titkai –

Nagyszombati sétával 

Időpont: 2022. szeptember 29.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 5.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 6.00 órakor

Program

Elutazás reggel 6:00 órakor a Népligetből. Utazás Szloválián keresztül, a Marlenka gyár bemutató részlegéhez Csehországba, Liskovec-be . A gyárlátogatás során a cég által összeállított finomságokat kóstolhatjuk meg, illetve vásárolhatunk a termékekből.

Belépő: 130,- Kč.(mely tartalmazza a látogatást a kóstolást és egy marlenka kávét) Kérjük, hogy a programhoz cseh koronát hozzanak magukkal. A bemutató és ismertető 1,5 órát vesz igénybe.

 2003-ban vette kezdetét a Marlenka gyártás története. Az örmény nemzetiségű Gevorg és Hasmik Avetisyan alapították a MIKO INTERNACIONAL – Marlenka gyárat. A süteményeket régi örmény családi recept alapján készítették és készítik napjainkig. 2003-ban a vállalkozás csak 4 embert tudott foglalkoztatni, de évről évre növekedett ez a szám is. A cég csak a legjobb és alaposan megválogatott alapanyagokat használja fel a sütemények előállítása során. A Marlenka éppen ezért is különleges, hiszen nem tartalmaz sem mesterséges tartósítószereket, sem színező anyagokat, ennek köszönhetően bátran és kiérdemelten viseli a NATURAL PRODUCT elnevezést.

 A látogatás után elindulunk hazafelé és megállunk Nagyszombaton egy kis sétára. Nagyszombatot a Felvidék Rómájának nevezik, mivel a török uralom alatt az esztergomi érsek székhelye volt. Mesteri alkotásnak számít a Keresztelő Szent Jánosról elnevezett egyetemi templom is, melyet a Spazzio testvérek építettek a 17. században. Az építményt a római Il Gesu mintájára készítették, így jött létre a Felvidék legnagyobb temploma. Kiemelkedő épülete a 14. századból származó kéttornyú római katolikus Szt. Miklós templom. Séta után indulunk Budapestre várható haza érkezés 23 óra körül.

Beutazási feltételek: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?cseh-koztarsasag

Részvételi díj: 22.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 16.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 1.190,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

cz ikon
A Marlenka csábító titkai – Nagyszombati sétával 1A Marlenka csábító titkai – Nagyszombati sétával 2A Marlenka csábító titkai – Nagyszombati sétával 3A Marlenka csábító titkai – Nagyszombati sétával 4
Akcióföldön1naposutazas1naposkulfoldivaroslatogatasJelentkezés lezárult
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra már nem lehet jegyet foglalni!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.