Utazás kép fő

BÉCS – HOFBURG

Időpont: 2023. március 15.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.15 órától a  Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 6.30 órakor

Program

Folyamatos utazás Bécs belvárosáig, ahol egész napos szabadidő áll rendelkezésre, vagy fakultatív program keretében a Hofburgot lehet megnézni (Belépő: kb. 18 €/fő, Az ár tartalmazza a belépést a Sisi Múzeumba, a Császári Apartmanokba és az Ezüst Gyűjteménybe (audioguide vezetéssel, magyar nyelven)

A Hofburg több mint 600 éven át a Habsburg-dinasztia rezidenciájaként működött. A világ egyik legnagyobb palotakomplexuma. A legrégebbi részek a 13. századból származnak.  A berendezett szobák Ferenc József és Erzsébet császárné életének korát idézik. A lakosztályok mellett kiemelt szerepet kap a Sisi Múzeum, amelyben Erzsébet személyes használatú tárgyai mellett azt is láthatjuk, hogyan lázadt az udvari szertartási rend ellen, miként menekült a szépség kultuszába és miért volt annyira fontos számára, hogy olyannyira karcsú maradjon.

A császári háztartás egykori kincsei ma az ezüstkamrában csodálhatók meg. Az értékes üveg-, ezüst- és porcelántárgyak mellett az udvari konyhában használatos, a sütéshez és a főzéshez szükséges kellékeket is megnézhetjük.

A látogatás után szabadidő áll rendelkezésre, mely alatt megtekintésre ajánljuk Bécs belvárosának nevezetességeit: Stephansdom, Votivkirche, Kärtnerstrasse, Városháza vagy vásárlási lehetőség. Visszaindulás 17 órakor a Szépművészeti Múzeumtól. Visszaérkezés Budapestre várhatóan 21óra körül. 

Részvételi díj: 15.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 11.490,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 1.000,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

at ikon
BÉCS – HOFBURG 1BÉCS – HOFBURG 2BÉCS – HOFBURG 3BÉCS – HOFBURG 4
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

11 490 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.