Utazás kép fő

SZILVESZTER ELŐTTI LAZÍTÁS

HARKÁNYBAN

Időpont: 2023. december 29.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Program

Harkány 13,5 hektáros ősparkjában a több százéves fák és a Zsolnay-féle eozinos szökőkutak között található a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, Közép-Európa egyik leghíresebb fürdőhelye. A 2003-ban felújított gyógyfürdőben egy teljesen, egy félig fedett és egy szabadtéri gyógymedence összesen 2098 m2 vízfelszínnel 34-38 fokos vízzel biztosítja vendégeinknek a gyógyulást. Ásványi összetétele alapján a harkányi gyógyfürdő gyógyvize az egyszerű kénes vizek közé tartozik, ám összehasonlítva Magyarország más kéntartalmú gyógyvizeivel, szembetűnő rendkívül magas oxidálható kéntartalma. Az alkáli- hidrogén-karbonátos, kénes gyógyvíz közel 200 éve segíti a reumatikus és mozgásszervi betegségekben szenvedők gyógyulását. A felújított, korszerűsített gyógyfürdő gyönyörű környezetben, gyógy-, frissítő és természetgyógyászati kezelésekkel várja vendégeit. Egy igazi pihentető, kényeztető program az ünnepek nyüzsgése közepette. A felnőtt egész napos belépő 3250 Ft, a kedvezményes (62 éves kortól) 2400 Ft. Akinek van kedve, fürdés előtt átruccanunk Siklósra, ahol a várban teszünk egy látogatást. A Villányi-hegység déli részét díszíti a több mint 700 éves történelemmel büszkélkedő Siklósi vár. A vár állandó kiállításai közt láthatjuk a várbörtönt, a kínzókamrát, egy bormúzeumot, egy reneszánsz bútorkiállítást és egy fegyvergyűjteményt is többek közt. A látogatás után visszatérünk a fürdőhöz, ahol szabadidő lesz hazaindulásig. Várható visszaérkezés Budapestre 21 óra körül.

Belépők: kb. 3000,- Ft/fő + fürdő belépő

Részvételi díj: 19.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 14.290,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
SZILVESZTER ELŐTTI LAZÍTÁS
HARKÁNYBAN 1SZILVESZTER ELŐTTI LAZÍTÁS
HARKÁNYBAN 2
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

14 290 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.