Utazás kép fő

ZAKOPANE MESÉS VILÁGA

ÉS A VILÁG LEGNAGYOBB HÓ-LABIRINTUSA

Időpont: 2023. január 28.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 4.45 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe)

Indulás: 5.00 órakor

Zakopane a Magas-Tátra lengyel részének legfontosabb városa. Lengyelország téli központja, és egyben a határ mindkét oldalának legnagyobb olyan városa, amely közvetlenül szomszédos a Tátra ívével. A legmagasabban fekvő lengyel város. A közel 30 ezres lakosságú várost fekvése teszi igazán különlegessé. Északról a Gubalówka-hegy, délről a Tátra határolja.

Program

Korán reggel, 05:00-kor indulunk Budapestről. Szlovákián keresztül utazunk, majd dél körül érkezünk Zakopanéba, Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, a Lengyel-Tátra fővárosába. Megismerkedhetünk a város nevezetességeivel (Szent Kelemen fatemplom, Krupówki utca, mely Zakopane sétáló- bevásárló utcája, Keresztelő Szent János templom). Siklóval jutunk fel az 1128 m-es Gubalowka hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. Itt fenn a hegyen bazár, éttermek és lovas kocsisok várnak. Érdemes egyet sétálni a kiépített ösvényen, vagy csak ücsörögni egy kicsit valamely kilátóteraszon, magunkba szívni a jó levegőt és a Tátra szépségeit! Majd irány a híres piac! Ízletes, tradicionális sajtokat, faszénen sült húsokat kóstolhatunk, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, na meg a jól ismert tejkaramellát is megtaláljuk itt. Majd irány a téli Tátra egyik legvonzóbb látványossága: Snowlandia, a Jégvarázs-birodalom, ahol a világ legnagyobb hó-labirintusa várja a látogatókat! Körülbelül 60.000 hóból készült tégla felhasználásával építették meg. Ha kijutottunk a labirintusból további téli attrakciók, hó-kastély, hatalmas jégszobrok, szánkópálya, mini állatkert várja a látogatókat. Sötétedéskor a havas élményparkot színes fényekkel világítják meg, ami fantasztikus látvány. Természetesen síelni, snowboardozni és szánkózni is lehet, ráadásul este kivilágított szánkódombon lehet lecsúszni, amely a maga nemében tényleg a legjobb Közép-Európában. A helyszínen helyi édességeket is árulnak, illetve egy igazi kovácsműhelyben készített díszek közül is válogathatunk. Budapestre érkezés késő esti órákban.

Gubalowka felvonó 27 pln/fő,

Hólabirintus: 30 pln/fő felnőtt,  25 pln/fő gyerek, diák 3-26 év között, és 65 év felett

Iglu: 20 pln/fő felnőtt, 15 pln/fő gyerek, diák 3-26 év között, és 65 év felett

Hóvár: 20 pln/fő felnőtt, 15 pln/fö gyerek, diák 3-16 év között, és 65 év felett

Mini zoo: felnőtt:25 pln/fő felnőtt, 20 pln/fő 3-26 év között

vagy Kombinált jegy 4 attrakcióra: 67 pln/fő felnőtt, 53 pln/fő gyerek, diák 3-26 év között és 65 év felett

(Az árak, tájékoztató jellegűek, változhatnak!)

Részvételi díj: 22.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 17.490,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Megtelt
ZAKOPANE MESÉS VILÁGA ÉS A VILÁG LEGNAGYOBB HÓ-LABIRINTUSA 1ZAKOPANE MESÉS VILÁGA ÉS A VILÁG LEGNAGYOBB HÓ-LABIRINTUSA 2ZAKOPANE MESÉS VILÁGA ÉS A VILÁG LEGNAGYOBB HÓ-LABIRINTUSA 3ZAKOPANE MESÉS VILÁGA ÉS A VILÁG LEGNAGYOBB HÓ-LABIRINTUSA 4ZAKOPANE MESÉS VILÁGA ÉS A VILÁG LEGNAGYOBB HÓ-LABIRINTUSA 5
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra minden hely elfogyott!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.