Utazás kép fő

Advent Debrecenben - Maklár

Időpont: 2024. december 01

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 8.00 órakor

Program

A Debreceni Adventi Vásár, szerethető közösségi térben, egyedi kézműves termékekkel, ellenállhatatlan finomságokkal, lélekmelegítő forralt italokkal várja a karácsonyra készülőket. A friss kalács- és a fűszeres forraltbor-illatú utcákon a nézelődés és kóstolgatás közben mind jobban készülhetünk az ünnepre.

Indulás reggel 8 órakor a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett). Először Makláron állunk meg a Stühmer Csokoládégyárnál, ahol a Márkaboltjuk, illetve Cukrászdájuk található. Ebben az időszakban kiváló minőségű szaloncukrok, illetve karácsonyi termékek, csokoládé figurák széles választékával várják a látogatókat. A cukrászdában több mint 25 féle izgalmas, egyedi ízvilágú süteménnyel várják az édességkedvelőket. Debrecenbe érkezve a következő közös programokat kínáljuk. Megismerkedünk a város legismertebb épületével, a Magyarországi Református Egyház jelképével, a Református Nagytemplommal. Az ország legnagyobb református temploma, ezen kívül a legnagyobb protestáns templom is az országban. A Magyarországi Református Egyház jelképe, miatta nevezik Debrecent gyakran „kálvinista Rómának”.  Felkeressük a Déri Múzeumot, mely régészeti gyűjteménnyel, japán tárgyak, fegyverek bemutatójával, képzőművészeti kincsekkel várja a látogatókat. A látogatás fénypontja természetesen a Munkácsy trilógia megtekintése. A művek közös bemutatásának különlegessége, hogy maga Munkácsy sem látta együtt a három, bibliai témát feldolgozó festményét. Szabadidő keretében sétálunk a hangulatos adventi vásárban, kezünkben egy finom forralt borral. 17:30 órakor indulás Budapestre. Belépő: kb. 5.000,- Ft.

Részvételi díj: 21.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 14.490,- Ft/fő

(2024 szeptember 30-ig történő befizetés esetén!)

2024. október 1-től 15.590,-Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Advent Debrecenben - Maklár 1Advent Debrecenben - Maklár 2Advent Debrecenben - Maklár 3
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

14 490 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.