Utazás kép fő

PLITVICEI – TAVAK VARÁZSA

(Zágráb és Slunj)

Időpont: 2024. november 9-10.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 5.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 5.30 órakor

Ellátás: reggeli (fakultatív vacsora befizethető)              

Elhelyezés: 4* Hotel, 2 ágyas szobákban

Harmónia és varázslat. Ez fogadja a látogatókat a Plitvicei Nemzeti Parkban, mely évente egyre vonzóbb a turisták között! Idén Önnek is látnia kell végre ezt az oly könnyedén elérhető szépséget! Európa egyik legszebb természeti kincse. A tavaknál sétálva olyan érzésünk van, mintha egy mesevilágba csöppennénk. Csodálva nézi az ember a víz játékát, tündöklő színeit."

Program

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban. Első megállónk Horvátország fővárosa, Zágráb. Közös sétát teszünk idegenvezető kíséretében az óvárosban és a várnegyedben. Zágrábban úgy érezhetjük magunkat, mintha fővárosunk valamelyik utcájában sétálnánk. Ebben jelentős része van a sok évszázados kapcsolatoknak, hiszen I. László királyunk emeltetett a mai Káptalan-dombon Szt. István tiszteletére templomot és a várost püspöki székhellyé tette. Könyves Kálmánnal 1102-ben kezdődik a közös magyar-horvát királyok uralma. Gyalogos városnézés keretében ismerkedünk az óváros magyar vonatkozású emlékeivel. Megtekintjük a hangulatos Jellasics főteret, a Szent István katedrálist. Élvezzük az óváros és a várnegyed szépségét. Rövid szabadprogram után továbbindulunk Slunjba, a festői kis településre, ahol megcsodálhatjuk Rastoke részen levő vízeséseket, valamint az itt található közel 300 éves tökéletes állapotban levő vízimalmokat. A kis sétát követően buszra szállunk, majd elfoglaljuk szállásunkat.

2. nap: Reggeli után a Plitvicei Nemzet Parkba indulunk. Európa egyik legszebb természeti látványossága. A Mala Kapela és a Pljesevica hegyvonulatainak találkozásánál több folyócska fut össze, melyek egységes tórendszert hoztak létre. Az évezredek során a folyócskák összegyűlt vize kivájta a medret, a tavak vize kioldotta a mészkövet és e természeti átalakulások hatására tavak, vízesések, zúgók, források és barlangok tarkította vadregényes táj alakult ki. A legnagyobb vízesés 78 m magasból, hatalmas robajjal zúdul alá. 1979-ben az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította. A parkban tett gyalogos látogatás kb. 5-6 órát vesz igénybe. 16 órakor indulás hazafelé, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Várható érkezés Budapestre 23-24 óra körül.

Belépő: Felnőtt: 10 EUR/fő, Diák 6 EUR/fő, Gyerek 7-18 éves korig: 4 EUR/fő, 7 éves kor alatt ingyenes. Regisztráció a parkba: 4 €/fő. Kötelezően fizetendő!

A parkban csak kártyás fizetés lehetséges, a készpénzt nem fogadják el.

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő ára is elfogadásra kerül.

Részvételi díj: 69.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 55.900,- Ft/fő

Egyágyas felár: 14.800,- Ft/fő   

BBP + stornó biztosítás: 2.880,- Ft/fő     

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő    

Vacsora: 6.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
PLITVICEI – TAVAK VARÁZSA (Zágráb és Slunj) 2 nap 1 éj 1PLITVICEI – TAVAK VARÁZSA (Zágráb és Slunj) 2 nap 1 éj 2PLITVICEI – TAVAK VARÁZSA (Zágráb és Slunj) 2 nap 1 éj 3PLITVICEI – TAVAK VARÁZSA (Zágráb és Slunj) 2 nap 1 éj 4PLITVICEI – TAVAK VARÁZSA (Zágráb és Slunj) 2 nap 1 éj 5PLITVICEI – TAVAK VARÁZSA (Zágráb és Slunj) 2 nap 1 éj 6PLITVICEI – TAVAK VARÁZSA (Zágráb és Slunj) 2 nap 1 éj 7PLITVICEI – TAVAK VARÁZSA (Zágráb és Slunj) 2 nap 1 éj 8PLITVICEI – TAVAK VARÁZSA (Zágráb és Slunj) 2 nap 1 éj 9PLITVICEI – TAVAK VARÁZSA (Zágráb és Slunj) 2 nap 1 éj 10
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

55 900 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.