Utazás kép fő

BUGASZEGI TÉGLA-GALÉRIA ÉS TANYA

CSISZTAFÜRDŐI GYÓGYFÜRDŐVEL

Időpont: 2022. június 11.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.30 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Program

Első állomásunk Csere János bácsi birodalma téglagalériaként és tanyaként hirdeti magát, de a két szó nem is fedi pontosan azt a rengeteg látni- és hallanivalót, amiben részünk lesz. Ki akart vonulni a világból, hát teremtett magának egy újat a Balatonboglár melletti lankákon. Tágasat, izgalmasat és különöset, ahol még sincs soha egyedül, mert folyton csodájára járnak a kézzel emelt, szürreális birodalomnak, ahol csárdába járnak a malacok, Bachot hallgatnak a palánták és Koppány vezérnek harangoznak. Nehéz szavakat találni arra, mi is ez, mert látni kell.

A Balatonboglár melletti háromhektáros birtokon különleges, ritka téglákból emelt egymaga többemeletes múzeumot, emlékművet, harangtornyot, és mellette történelmi emlékparkot rendezett be. A sok furcsaság mellett lovakat, birkákat, mangalicákat, nyulakat és baromfit is nevel, a dús és meglepetésekkel teli Gecsemáni-kertben pedig összegyűjtött szinte minden magyar növényfajtát.

Tipp: Belépőjegy nincs, de örülnek, ha helyette viszünk egy-két téglát, adományt vagy megunt tárgyat is szívesen fogadnak. J

Programunk után átbuszozunk Buzsákra ahol a fürdőben töltjük a nap hátralévő részét.

A Buzsákhoz tartozó Csisztapuszta fürdőjében, Csisztafürdőn ásványi anyagokban gazdag gyógyvíz és szauna várja a vendégeket egész évben.

Csisztafürdőn öt medence áll a fürdeni vágyók rendelkezésére. Az ásványi anyagokban gazdag csisztai vizet két szabadtéri ülő-, és két fedett medencében lehet kiélvezni. A fürdő rendelkezik gyerekmedencével és szaunával is.

Fürdőbelépők: F: 1.800,- Ft, Gy: 1.200,- Ft, kilépőjegy: 200,- Ft, kulcs kaukció: 1.000,- Ft (Öltöző szekrényhez és értékmegőrzőhöz)

Részvételi díj: 12.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 9.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

hu ikon
BUGASZEGI TÉGLA-GALÉRIA ÉS TANYA CSISZTAFÜRDŐI GYÓGYFÜRDŐVEL 1BUGASZEGI TÉGLA-GALÉRIA ÉS TANYA CSISZTAFÜRDŐI GYÓGYFÜRDŐVEL 2BUGASZEGI TÉGLA-GALÉRIA ÉS TANYA CSISZTAFÜRDŐI GYÓGYFÜRDŐVEL 3
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

9 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.