Utazás kép fő

BÉCS - KÉT ÜNNEP KÖZÖTT SCHÖNBRUNNI KASTÉLY LÁTOGATÁSSAL

Időpont: 2024. december 28

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 6.30 órakor

Program

Elutazás reggel 6.30 órakor Budapestről, folyamatos utazás Bécsig. A Schönbrunnban – mely a világörökség része – naponta több ezer látogató fordul meg. A kastélyban a „Grand Tour” keretében 40 termet járhatunk végig, amelyek Ferenc József és Erzsébet királyné nagy pompával berendezett, reprezentációs termei és magánlakosztályai. Ezen kívül bepillantást nyerhetünk a XVIII. századi, Mária Terézia korabeli értékes szobákba is. (Grand Tour, Belépők: felnőttek: 32,00 €, Gyerekek (6-18 év): 23,00 €, Diákok (19-25 év): 27,00 € diákigazolványt kell felmutatni, (az ár, tájékoztató jellegű, változhat) Foglaláskor kérjük jelezni, hogy a kastélyba szeretnének bemenni, vagy csak kívülről tekintik meg. A kastély körül elterülő hatalmas park is feledhetetlen élményt nyújt. Sétánk alkalmával felkereshetjük a Schöne Brunnen nevű kutat, melyről a kastély a nevét kapta. Feljuthatunk a Gloriettre is, amelynek kilátójáról az előttünk elterülő panorámában gyönyörködhetünk.

A kastély megtekintése után autóbuszunkkal Bécs belvárosát keressük fel, ahol szabadidő áll rendelkezésre. Advent után Bécs belvárosa továbbra is fényárban úszik, így felejthetetlen hangulatban lesz részünk. Ezen túlmenően pedig az árusok is kínálják még portékáikat a karácsonyi vásárokban, ahol itt rengeteg kézműves terméket lehet kapni. Rengeteg finomságot fogyaszthatnak el az idelátogatók, mindenképpen érdemes megízlelni a hagyományos osztrák süteményeket, a kolbászt és a sült gesztenyét!

Képtalálat a következőre: „bécs télen”Számtalan látványosság van, ami felfedezésre vár, megtekintésre ajánljuk a gyalogosan is könnyen elérhető nevezetességeket: Stephansdom, Votivkirche, Kärtnerstrasse, Karlskirche, Kincstár vagy séta a Mariahilfer Strassén (vásárlási lehetőség). Visszaindulás a belvárosból 17 órakor. Visszaérkezés Budapestre 21- 22 óra között.

Részvételi díj: 18.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 9.990,- Ft/fő

+ városbelépő: 10,-€/fő (autóbuszon fizetendő)

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
BÉCS - KÉT ÜNNEP KÖZÖTT SCHÖNBRUNNI KASTÉLY LÁTOGATÁSSAL 1BÉCS - KÉT ÜNNEP KÖZÖTT SCHÖNBRUNNI KASTÉLY LÁTOGATÁSSAL 2BÉCS - KÉT ÜNNEP KÖZÖTT SCHÖNBRUNNI KASTÉLY LÁTOGATÁSSAL 3
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.