ADVENT BÉCSBEN

ÉS SCHÖNBRUNNBAN

Időpont: 2021. december 5.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Program

Folyamatos utazás Bécsig, megérkezés a Belvárosba, a Maria-Theresien térhez. Itt szállhatnak ki azok az utasaink, akik nem kívánnak a Schönbrunni kastélyhoz ellátogatni.

Innen busszal továbbutazunk a Schönbrunni kastélyhoz, ahol a 40 termet bemutató programon lehet részt venni (Grand Tour, Belépők: felnőttek: 22,00 €, Gyerekek (6-18 év): 15,00 €,

Diákok (19-25 év): 20,00 € diákigazolványt kell felmutatni, majd a szabadidőben a kastély előtti karácsonyi vásár forgatagában a forralt bor megkóstolására is lehetőség nyílik. A kastélylátogatás után visszautazás a Belvárosba.

Ezen a napon ellátogatunk a híres bécsi Christkindlmarkthoz is, mely minden évben a Városháza előtti téren kerül megrendezésre. A Városháza aulájában ilyenkor kézműves foglalkozásokat tartanak gyerekek részére, pl. mézeskalácssütés, gyertyaöntés stb. Felnőttek részére is különös élményt jelent ide ellátogatni.

A nap további részében szabadidő, melynek keretében megtekintésre javasoljuk a következő látnivalókat: Stephansdom, Hofburg, Szépművészeti Múzeum, Károly templom, Operaház, Fogadalmi templom, Parlament, Kärtner Strasse.

Visszaindulás 17.30 órakor – forgalomtól függően – a reggeli érkezés helyéről, visszaérkezés Budapestre 21-22 óra között. 

Ausztriában az üzletekben kötelező az FFP2 maszk viselése!

Beutazási feltételek:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria

Részvételi díj: 12.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 7.990,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 830,- Ft/fő   

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Utazás kép 1Utazás kép 2
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra már nem lehet jegyet foglalni!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.