Utazás kép fő

TULIPÁNVIRÁGZÁS KŐRÖSHEGYEN 

Balatonszárszó és Siófok

Időpont: 2023. április 23.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 8.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 8.30 órakor


Magyarország legnagyobb Tulipánszürete közel félmillió tulipánnal vár! A tavalyi elsöprő népszerűségnek köszönhetően idén tavasszal dupla mennyiségű tulipán, újabb területek és teljesen új fotós elemek várják látogatóinkat a Balaton mellett!

Két, fotózás céljára elkülönített tulipánmező garantálja a látványos hátteret a szüreteléshez. A további területek folyamatosan virágoznak, ahova változatos fajtájú, színű és alakú tulipánokat ültettek. Szakaszosan nyitják meg a leszedhető sorokat, így biztosítva, hogy a szüret teljes ideje alatt legyen elérhető virág a látogatóknak.

Program

A közel 7 hektáros Kőröshegyi levendulás festői környezetben helyezkedik el. Tavasszal virágzó tulipánmezők varázsolják el az ide érkezőket. Rendkívül változatos fajtájú, színű és alakú tulipánokat láthatunk mindössze 2 kilométerre a Balatontól. A birtok kellemes, tiszta és szépen rendezett, ráadásul lélegzetelállító balatoni panorámával rendelkezik. Lehetőség van vásárlásra is. A virágokon kívül különböző kézműves termékeket is árulnak. Következő programunk a balatonszárszói József Attila Múzeum megtekintése lesz. Az itteni villasoron, az egykori Horváth-panzióban töltötte utolsó napjait a költő, és innen indult arra a sétára, melyről nem tért többé vissza. Látogatás után Siófokra indulunk. A Széplaki városrészen áll egy különös, fejtetőre állított piros ház. Egy teljesen berendezett ház, ami várja látogatóit, viszont vicces kép fogadja a belépőt, mert minden részletében fordított képet mutat. Egy különleges ásványgyűjteményt nézünk még itt meg, mely sokak szerint Magyarország legnagyobb és legszebb magángyűjteménye, ahol a tárlókban mintegy 3000 ásványt csodálhatunk meg. Az Erdély területéről származó ˝bányavirágokat˝ tekintve bizonyára az egész Földön nincs teljesebb magánkollekció. Indulás Budapestre 18 órakor, érkezés 20 óra körül. Belépők kb.: 5.500,- Ft/fő

Részvételi díj: 14.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 9.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

hu ikon
Megtelt
TULIPÁNVIRÁGZÁS KŐRÖSHEGYEN  1TULIPÁNVIRÁGZÁS KŐRÖSHEGYEN  2TULIPÁNVIRÁGZÁS KŐRÖSHEGYEN  3TULIPÁNVIRÁGZÁS KŐRÖSHEGYEN  4TULIPÁNVIRÁGZÁS KŐRÖSHEGYEN  5
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra minden hely elfogyott!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.