Utazás kép fő

KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ

Időpont: 2024. július 27.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Még a kilencvenes évek közepén, egész pontosan 1996 nyarán került megrendezésre az első Krisna-völgyi Búcsú a templom és a völgy felszentelési ünnepségével egyetemben. Ám akkor még nem volt sejtethető, hogy -a Búcsú három napja alatt- közel 10.000 vendéget megmozgató, színes kulturális fesztivállá fejlődik. Ám ez még csak a kezdetét jelenti egy igazán színes és változatos, rendkívüli élményt adó kulturális találkozásnak, amelyen az ízek, színek, illatok és a szemet gyönyörködtető tájak dominálnak.

      Program

Elutazás reggel 7 órakor a Népligetből. A Balatontól mintegy 30 kilométerre, Somogyvámos mellett, csodálatos természeti környezetben található a 150 hektáros Krisna-völgy. A kulturális központ Európában egyedülálló létesítmény, melynek célja a természetes életmód és a szellemi-lelki harmónián alapuló kultúra bemutatása a Védák alapján. Az 1500 négyzetméteres, falfestményekkel és domborművekkel gazdagon díszített indiai templom szentélyében a látogatók a tradicionális szertartásokat is megtekinthetik. Ezen a napon kerül megrendezésre a Krisna-völgyi búcsú, amely sok látnivalóval és különlegességgel vár minden érdeklődőt. Ezen a napon látogatható minden objektum a területen, így a Tehénvédelmi központ és az iskola, vagy a biokertészet. A színpadon folyamatosan műsorok léthatók, pl. egy indiai esküvő tanúi is lehetünk. A spirituális érdeklődőket is változatos programok várják. A gasztronómia kedvelői pedig a tradicionális konyhával ismerkedhetnek. Visszaindulás Budapestre 17 órakor, várható érkezés 20 óra körül.

Belépő: kb. 4.500, - Ft/fő

Részvételi díj: 17.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 11.690,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ 1KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ 2KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ 3KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ 4KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ 5KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ 6KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ 7KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ 8KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ 9
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.