ADVENT BÉCSBEN

(HUMA és a Belváros)

Időpont: 2021. december 11

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.00 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe, Planetárium mellett)

Indulás: 6.15 órakor

Program

Folyamatos utazás Bécs felé. Elsőként megérkezés a Huma Áruházhoz. Több mint 60 üzlettel, szolgáltató- és vendéglátó egységgel. Kb. 50.000 négyzetméteren szolgálják ki vásárlókat (Deichmann, New Yorker, H&M, Media Markt, Hervis stb.)

Leszállási lehetőség azok számára, akik itt szeretnének vásárolni, majd az autóbusz azonnal továbbmegy a Belvárosba, a Maria-Theresien térhez, ahol egész nap szabadidő a visszaindulásig. Részvétel a híres bécsi Christkindlmarkt színes forgatagában, mely minden évben a Városháza előtti téren kerül megrendezésre. A Városháza aulájában ilyenkor kézműves foglalkozásokat tartanak gyerekek részére, pl. mézeskalácssütés, gyertyaöntés stb. Felnőttek részére is különös élményt jelent ide ellátogatni.

A nap további részében megtekintésre javasoljuk a Belváros látnivalóit: Stephansdom, Hofburg, Szépművészeti Múzeum, Károly templom, Operaház, Fogadalmi templom, Parlament, Kärtner Strasse.

Az autóbusz a Humától 14 órakor indul újra a Belvárosba, majd Bécsből visszaindulás mindenkinek 17:30 órakor a reggeli érkezés helyéről. Visszaérkezés Budapestre 21-22 óra között. 

Ausztriában az üzletekben kötelező az FFP2 maszk viselése!

Beutazási feltételek:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria

Részvételi díj: 12.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 7.990,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 830,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Utazás kép 1Utazás kép 2
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra már nem lehet jegyet foglalni!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.