Utazás kép fő

Kecskemét – a hangok birodalmában

Leskowsky Hangszergyűjtemény 

Makó – Hagymatikum fürdőzés

Időpont: 2022. november 20.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.45 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe)

Indulás: 8.00 órakor

Program

Kecskeméten ezúttal egy különleges látnivalót keresünk fel. Leskowsky Hangszergyűjtemény kollekciója több mint 1800 hangszert számlál. A jelentős magyar népi hangszer gyűjteményünk mellett a világ minden részéről vannak népi- kísérleti, klasszikus és történelmi hangszereink. Ez Magyarország legnagyobb látogatható, interaktív hangszergyűjteménye, ahol a kiállított instrumentumok közül nagyon sok olyan, ami megszólal és a látogatók is kipróbálhatják.

A látogatás után továbbutazunk Makóra, ahol a város híres fürdőjében a Hagymatikumban lehet fürdőzni. A makóiak szerint a fürdők fürdője egy élmény-, gyógy- és wellness részlegekkel is rendelkező fürdőkomplexum a belváros szívében, Makó legjelentősebb turisztikai vonzereje. Az először 1956-ban felszínre hozott termálvízre öt évvel később épült első ízben kiszolgáló épület. Ma azonban az egyedülálló organikus épületegyüttes fokozza az élményt. A 2012 januárjában átadott impozáns épületet Makovecz Imre a kortárs magyar építészet legismertebb alakja tervezte. Formáját a kisváros hungarikumnak számító vöröshagyma ihlette.

18 különböző medencével, 7 fajta száraz és 1 infra szaunával, 1 gőzkabinnal, wellness és szépségszolgáltatásokkal az ország és Európa egyik legkülönlegesebb élmény-, gyógy- és wellness szolgáltatásokat nyújtó fürdőkomplexuma. Beltéri medencéi között barlang medence, kaland medence, relax medence, különböző gyermekmedencék, valamint úszásra is alkalmas hőfokú tanmedence áll rendelkezésre. A fürdőben lehetőség van egy kellemes ebéd elfogyasztására is.

Aki nem a fürdőzést választja, egyénileg felfedezheti Makó számtalan látnivalóját. Visszaérkezés Budapestre 20 óra körül.

Belépők: kb. 1.500,- Ft/fő + fürdő belépő (3.100,- Ft/fő NY/D 2.300,- Ft/fő)

Részvételi díj: 14.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 10.190,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

hu ikon
Kecskemét – a hangok birodalmában
Leskowsky Hangszergyűjtemény  
Makó – Hagymatikum fürdőzés 1Kecskemét – a hangok birodalmában
Leskowsky Hangszergyűjtemény  
Makó – Hagymatikum fürdőzés 2Kecskemét – a hangok birodalmában
Leskowsky Hangszergyűjtemény  
Makó – Hagymatikum fürdőzés 3Kecskemét – a hangok birodalmában
Leskowsky Hangszergyűjtemény  
Makó – Hagymatikum fürdőzés 4Kecskemét – a hangok birodalmában
Leskowsky Hangszergyűjtemény  
Makó – Hagymatikum fürdőzés 5
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra már nem lehet jegyet foglalni!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.