Utazás kép fő

Lisszabon a Portugál főváros

Időpont: 2024. augusztus 08.

Utazás: Repülővel/ Budapest-Lisszabon

Találkozás: BUD Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

Indulás: 16.55 órakor

Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda*** 2 ágyas tus/wc-s szobában

Ellátás: Reggeli 3 alkalommal


Program

1. NAP: BUDAPEST – LISSZABON

Elutazás menetrendtől függően repü­lővel Lisszabonba. Transzfer a szállo­dába, ahol 3 éjszakán keresztül szál­láshelyünk lesz.

2. NAP: LISSZABON – A PORTUGÁL FŐVÁROS ÉS A TEJO-FOLYÓ (10 KM)

Reggelit követően autóbusszal megismerkedünk Lis­szabonnal Európa egyik legszebb fővárosával. Először Belém városrészbe érkezünk, meglátogatjuk a Jeromos-kolostor temp­lomát, mely a világörökség része, majd kívülről láthatjuk még a Belém Tornyot és a Felfedezések Em­lékművét. Óvárosában felsétálunk a dombtetőre épült Szt. György várhoz, ahonnan csodás kilátás nyílik Lissza­bon városára és a Tejo-folyóra. Ezután az Alfama negyeden keresztül sétálunk le újra az alsóvárosba. Buszos városnézé­sünk során megismerhetjük még a Rossio és a Restauradores teret, va­lamint Lisszabon legelegánsabb ut­cáját, a Liberdade sugárutat, melyet Pombalmárki műemléke zár. Délután az 1998-as világkiállítás helyén épült modern városrészbe látogatunk. Késő délután térünk vissza szálláshelyünkre.

3. NAP. SINTRA – CABO DA ROCA – CASCAIS (55 KM)

Reggelit követően szabadidejében pihenhet a városban, élvezheti a város hangulatát vagy kirándulásra hívjuk! Fakultatív ajánlatunk: Euró­pa legnyugatibb pontja felé indulunk, Sintrába. Meglátogatjuk az óvárosi Királyi Palotát, majd a színes Pe­na-palotát. Cabo da Roca világító tornya utunk következő célpontja. Pihenőt teszünk a Guincho strandon és meg­állunk a Pokol szája (BocadoInferno) nevű sziklánál. Cascais-ba, a hangu­latos tengerparti kisvárosba érkezve pihenőt tartunk. Lis­szabonba visszaérkezve szabadidő.

4. NAP: LISSZABON – BUDAPEST

A Tejo-folyó túlpartjáról búcsúzunk a várostól. Az Április 25. hídon átkelve az Almada városrészben felkapaszko­dunk a Megváltó Krisztus szoborhoz, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Tejo-folyó által kettészelt fővárosra. Repülőme­netrend függvényében visszatérünk Lisszabonba ahol szabadidő, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

EGYÉB KIADÁSOK

Repülőtéri illeték kb.: 55.000 HUF

2x vacsora felár: 27.000 HUF

Sintra-Cabo da Roca-Cascais kirándulás (+belépőjegy a helyszínen): 24.500 HUF

Zenés Fado vacsora est: 35.000 HUF

Tejo hajókirándulás: 16.500 HUF

Részvételi díj: 237.800,- Ft/fő

Egyágyas felár: 59.000.- Ft/fő

Partner irodánk: Z(s)eppelin

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Hosszú hétvége Lisszabonban 1Hosszú hétvége Lisszabonban 2Hosszú hétvége Lisszabonban 3Hosszú hétvége Lisszabonban 4Hosszú hétvége Lisszabonban 5Hosszú hétvége Lisszabonban 6Hosszú hétvége Lisszabonban 7Hosszú hétvége Lisszabonban 8Hosszú hétvége Lisszabonban 9
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.