Utazás kép fő

ADVENT

SZENTENDRE ÉS GÖDÖLLŐ

Időpont: 2022. december 18.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 8.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 9.00 órakor

Program

Első állomásunk Szentendre, igazi ékszerdoboz a Dunakanyar kapujában, mely elsősorban művészeti galériáiról, és szerb emlékeiről ismert. Ma elsősorban az ünnepekkel összefüggő látnivalókat keressük fel. A magyar cukrászat két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten egy marcipán múzeum várja a látogatókat, ahol marcipánból készült mesefigurákat, tortákat, és hírességeket tekinthetünk meg. Míg az alsó szinten vásárlásra van lehetőség. A Marcipán Múzeum mellett a Szamos cukrászda is várja a Szentendrére látogatókat, ahol kávékülönlegességeket, teákat, sós ropogtatnivalókat, süteményeket, tortákat és pralinékat is kóstolhatunk. A Hubay Házban berendezett Karácsony Múzeum és Üzlet, Szentendre egyik legérdekesebb, legelbűvölőbb látnivalója.

Hazaindulás után útba ejtjük Sisi királyné kedvenc magyar kastélyát, a gödöllői Grassalkovich kastélyt. Magyarország egyik legnagyobb és legimpozánsabb barokk kastélya. 28 terem mutatja be a kastély teljes történetét az építtető Grassalkovich családtól a királyi nyári rezidencián, egészen át napjainkig. Külön terem emlékezik meg a magyarok szeretett királynéjáról Sissiről. A királyi időszakot 14 terem idézi meg: a források alapján hűen helyreállított királyi lakosztályok és a díszterem. A kastéllyal szemben található az un. Karácsony ház, ami egy különleges hangulatú vásár, Ünnepet csalogató mesevilág, ahol igazi karácsonyi hangulat várja a látogatókat. Belépő: kb. 3.000,- Ft/fő. Visszaérkezés Budapestre 19 óra körül.

Részvételi díj: 12.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 7.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

hu ikon
ADVENT 
SZENTENDRE ÉS GÖDÖLLŐ 1ADVENT 
SZENTENDRE ÉS GÖDÖLLŐ 2ADVENT 
SZENTENDRE ÉS GÖDÖLLŐ 3
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

7 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.