Utazás kép fő

Mesebeli utazás

Hallstattban és Salzburgban

Időpont: 2024. szeptember 7-8.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 0.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 1.00 órakor

Program

Elutazás hajnali 1:00 órakor a Népligetből. Érkezés 8-9 óra között Hallstattba, az UNESCO Világörökség listáján is szerepelő kisvárosba. A városka a Dachstein lábánál elterülő tó partján épült meg, jellegzetessége, ahogyan a kis házai a hegy oldalában fecskefészek-szerűen emelkednek egymás fölött. Hallstattot a Salzkammerguti tóvidék legfestőibb városkájaként tartják számon. Egy közös séta keretében megismerkedünk legfőbb látnivalóival. (Főtere talán Ausztria legszebb főtere. Olyan, mint egy mesebeli tér, mesebeli kis házikókkal és a Szentháromság szoborral a közepén. Hallstatt legfőbb nevezetessége a Mária mennybemenetele templom. A hegyoldalban található, késői gótikus stílusban épült. A templom mellett található a Csontház. Több mint 1200 koponyával. Az utolsó koponyát 1995-ben helyezték el.) A közös séta után szabadidő, melynek keretében hajókázásra is nyílik lehetőség, vagy a város fölött emelkedő kilátóponthoz is el lehet jutni egy felvonó igénybevételével.

Látogatásunk után indulás Salzburgba. Ismerkedés Salzburg városával: felkeressük a Mirabell parkot, ahonnan a legszebb fotókat lehet készíteni a várról, a Getreidegassén elsétálunk Mozart szülőházához, valamint ellátogatunk a salzburgi dómba is. Akinek kedve van, Hohensalzburg várát is meghódíthatja. Ezután szabadidő áll rendelkezésre, melynek keretében a város további titkait lehet felfedezni. Visszaindulás Budapestre 21 órakor, várható visszaérkezés a hajnali 5 óra körül.

Fakultatív kirándulások ára: Felvonó ára: Oda-vissza útra: Felnőtt jegy:20 EUR, Egy útra: Felnőtt jegy: 11 EUR, Csontház: 2 €, Hajókázás: 20-23 €, Városi múzeum: 10 €. A belépők árai tájékoztató jellegűek, változhatnak!!!

Részvételi díj: 39.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 30.990,- Ft/fő

+ városbelépő: 10,- €/fő (autóbuszon fizetendő)

BBP + stornó biztosítás: 1.980,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Mesebeli utazás
Hallstattban és Salzburgban 1Mesebeli utazás
Hallstattban és Salzburgban 2Mesebeli utazás
Hallstattban és Salzburgban 3Mesebeli utazás
Hallstattban és Salzburgban 4Mesebeli utazás
Hallstattban és Salzburgban 5Mesebeli utazás
Hallstattban és Salzburgban 6Mesebeli utazás
Hallstattban és Salzburgban 7Mesebeli utazás
Hallstattban és Salzburgban 8Mesebeli utazás
Hallstattban és Salzburgban 9Mesebeli utazás
Hallstattban és Salzburgban 10
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.