Utazás kép fő

ESZTERHÁZY KASTÉLY ÉS A VILÁGHÍRŰ AIDA ELŐADÁS

(egy titkos szerelem története)

Időpont: 2024. július 28-29.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 10.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 11.00 órakor

Program

Giuseppe Verdi "Aida" operáját helyesen nevezhetjük a zenetörténet egyik legjobbjának.  Aida című opera a fáraók uralkodása alatt zajlik. Személyes drámák, a klasszikus szerelmi háromszög és az égő és elpusztító féltékenység kerül előtérbe. A hadifogoly etióp királylány és király, a szerelméért és szerelme miatt elbukó egyiptomi hadvezér történetén végig dübörög a háború. Ez a mese igaz a háborúról szól, de a végén diadalmaskodik a lélek tisztasága.                                  

Első megállónk a Kismartoni (Eisenstadt) Eszterházy-kastély. Esterházy-barokk kastély egykor magyarországi főúri lakhely volt, mely jelenleg az Burgerland tartomány fővárosának, Eisenstadtnak-Kismartonnak a jelképe. A Bécstől pusztán 60 km-re fekvő kastély vendégei között főurak, uralkodók voltak, valamint Joseph Haydn alkotói tevékenységének egyik fő helyszíne is volt. A rendkívül színvonalasan, gazdagon berendezett termek bejárása kihagyhatatlan program. Megismerjük a család történetét, láthatjuk műkincseiket. Az exkluzív „Haydn Explosiv” kiállítás pedig a zenei géniusz pályafutásával és munkásságával kínál egyedülálló élményt.

A kastélytermek és a park meglátogatása után felkeressük a Hegyi-templomot, ahol Haydn mauzóleuma található.

Kastély belépő: kb. 16 €

A műemlékek meglátogatása után egy estebéden veszünk részt. Majd a St. Margaretten kőfejtőjébe igyekszünk. Szentmargitbányai Kőfejtő ma az egyik legszebb és legimpozánsabb szabadtéri színpad Európában. Nem véletlenül nyilvánította az UNESCO mind a tájegységet, mind pedig a Szentmargitbányai Kőfejtőt a világörökség részévé.

A világhírű Aida operájának megtekintés előtt egy színpad bejáráson veszünk részt, ahol betekintést nyerünk a szabadtéri színház kulisszatitkaiba.

Az este megkoronázása következik, mely során egy felejthetetlen élmény részesei leszünk. Az előadás hossza kb. 3 óra, szünettel együtt. Színpad bejárás belépő: 4000,-Ft. az opera jeggyel, az út foglalásánál fizetendő!Hazaindulás az előadás után kb.23.30 körül. Visszaérkezés Budapestre várhatóan másnap hajnali 4 óra körül.

Jegyárak:

K1: kategória: 52.500,-Ft

K2: kategória: 41.500,-Ft

K3: kategória: 34.100, Ft

K4: kategória: 25.600,-Ft

K5: kategória:18.400,-Ft

Az Operajegy a választott kategóriának megfelelően a szabad helyek és a készlet erejéig állnak rendelkezésre! Előre fizetendő! Útlemondás esetén a megvásárolt opera jegyeket, valamint a színpad bejárás jegyét nem áll módunkban visszaváltani!

 FONTOS INFORMÁCIÓ!

Rossz idő esetén: Az előadás szervezői a jogot fenntartják maguknak, hogy 45 perccel az előadás megkezdése előtt lemondják az előadást, ebben az esetben a jegyek árát visszatérítik. A megkezdett előadást, megtartják és a jegyárat, nem fizetik vissza! Kérjük, ennek megfelelően készüljenek öltözékükkel.  

 

Részvételi díj: 19.990 ,- Ft/fő 

Akciós ár: 14.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 1.980,-Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
ESZTERHÁZY KASTÉLY ÉS A VILÁGHÍRŰ AIDA ELŐADÁS
(egy titkos szerelem története) 1ESZTERHÁZY KASTÉLY ÉS A VILÁGHÍRŰ AIDA ELŐADÁS
(egy titkos szerelem története) 2ESZTERHÁZY KASTÉLY ÉS A VILÁGHÍRŰ AIDA ELŐADÁS
(egy titkos szerelem története) 3ESZTERHÁZY KASTÉLY ÉS A VILÁGHÍRŰ AIDA ELŐADÁS
(egy titkos szerelem története) 4ESZTERHÁZY KASTÉLY ÉS A VILÁGHÍRŰ AIDA ELŐADÁS
(egy titkos szerelem története) 5ESZTERHÁZY KASTÉLY ÉS A VILÁGHÍRŰ AIDA ELŐADÁS
(egy titkos szerelem története) 6
AkcióföldönVároslátogatásJelentkezés lezárult
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.