Utazás kép fő

Egri Termál- és Strandfürdő

Török fürdővel

Időpont: 2024. május 1.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 8.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 8.30 órakor

Program

Indulás Budapestről fél 9-kor. A mai napot a fürdőzés élményeinek szenteljük. Természetesen, aki szeretné, töltheti az egész napot a város felfedezésével is. Az egri termálfürdő, Magyarország egyik legszebb, legismertebb fürdőhelye. Az 5 hektáron elterülő parkfürdő a gyógyulni, sportolni és szórakozni vágyók Paradicsoma! A fedett-nyitott vízi élménysziget 13 medencével, sportpályákkal, játszótérrel és a Török Fürdőbe közvetlen átjárási lehetőséggel rendelkezik. (kiegészítő jegy 3.000,- Ft)

A Török Fürdő Eger különlegessége a felújított műemléki környezet és a meglehetősen ritka, radon tartalmú gyógyvíz. Az egri Török Fürdő vidéken az egyetlen fennmaradt és működő törökfürdő. Az egri Török Fürdőt Arnaut pasa emeltette, a gyönyörű, arany kupolás fürdőben a hithű mohamedánok tisztálkodhattak és társaloghattak. Ez a csodás fürdő – többszöri felújítást követően – még mindig áll és hat medencével, magas színvonalú wellness-és gyógyászati szolgáltatással várja vendégeit. Visszaindulás 18 órakor, érkezés Budapestre 20-21 óra körül.

Belépők: Felnőtt belépő 3.800,- Ft/fő,

Gyermek (4 éves kor felett), diák (23 éves korig), nyugdíjas belépő   3.100,- Ft/fő,

Török fürdő + 3.000,- Ft/fő (az árak tájékoztató jellegűek, változhatnak!)

Részvételi díj: 19.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 12.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Egri Termál- és Strandfürdő Török fürdővel 1Egri Termál- és Strandfürdő Török fürdővel 2Egri Termál- és Strandfürdő Török fürdővel 3Egri Termál- és Strandfürdő Török fürdővel 4Egri Termál- és Strandfürdő Török fürdővel 5Egri Termál- és Strandfürdő Török fürdővel 6
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

12 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.