Utazás kép fő

MEDITERRÁN SZÉPSÉGEK BARCELONÁBÓL

BARCELONA-MARSEILLE-GENOVA-NÁPOLY-MESSINA-VALETTA

Időpont: 2024. Október 16-25. (10 nap/ 9 éj)

Utazás: repülőgéppel/és az MSC World Class hajóosztály első hajójával

Indulás: reggeli órákban/Budapest – Barcelona – Budapest útvonalon turista osztályon (a járat pontos indulási időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket)

Program

Fedezze fel a Mediterrán-térség legszebb tájait -Barcelona, Marseilles, Genova, Nápoly, Messina és Valetta- az MSC World Europa fedélzetén! Gaudi örökségei, az ikonikus Sagrada Familia, a Güell Park, a Casa Batlo és a Casa Mila Barcelona legjavát mutatja be, melyet Franciaország, Olaszország és Málta legszebb városai koronáznak meg a hajóút során. Tartson velünk Európa képeslapra illő helyszíneire.

1. NAP • BUDAPEST - BARCELONA

Elutazás Budapestről a reggeli órákban Barcelonába. Barcelona a világ egyik legizgalmasabb és leglátványosabb városa. Érkezés után transzfer a szállodába, majd egy kellemes séta következik a Poble Espanyol területén. Tapas vacsorával egybekötött flamenco show a falumúzeum területén, majd késő este utazás a szállodába.

2. NAP • BARCELONA

Reggeli után egész napos városnézés, mely során Gaudi építészeti örökségei tekinthetők meg. Sagrada Familia és a Güell Park. Utána a Casa Batlló (a Csontok háza) és a Casa Milà (a Kőbánya) megtekintése kívülről. Rövid szabadidő, majd visszautazás a szállodába.

3. NAP • BARCELONA

Reggeli után transzfer a kikötőbe, bejelentkezés az MSC World Europa fedélzetére. Kabinok elfoglalás, kihajózás a kora esti órákban. Vacsora és szállás a hajón.

4. NAP • MARSEILLE

Érkezés Marseille kikötőjébe a reggeli órákban. A félnapos fakultatív kirándulás során Marseille nevezetességei láthatók. Elsőként a Notre Dame felkeresése. Ezt követően rövid szabadidő, majd visszautazás a kikötőbe. A kirándulás ebédet nem tartalmaz. Vacsora és szállás a hajón.

5. NAP • GENOVA

Érkezés a reggeli órákban, majd fakultatív kirándulás Portofinóba, az ékszerdoboz városkába. A hátteret a világhírű színes házsor adja. Elizabeth Taylor, Brigitte Bardot és Ingrid Bergman is ide jártak nyaralni. A környék felfedezése után visszautazás a hajóra. Vacsora és szállás a hajón.

6. NAP • NÁPOLY

Kikötés a kora délutáni órákban Nápolyban. Fakultatív kirándulás Sorrentóba Szabadprogram, majd visszautazás a nápolyi kikötőbe. Tovább hajózás Messina irányába.

7. NAP • MESSINA

Érkezés a reggeli órákban Szicília partjaihoz, Messinába. Fakultatív program, panoráma városnézés Messinában. A program befejezéseként szabadidő, majd visszautazás a kikötőben. Vacsora és szállás a hajón.

8. NAP • VALETTA

Kikötés Vallettában, Málta fővárosában a reggeli órákban. Félnapos fakultatív kirándulás során Valetta látványosságainak megtekintése. Séta a város szűk utcácskáin majd visszautazás a hajóra.

9. NAP • TENGEREN

Egész napos hajózás Barcelona irányába. Ez a nap remek alkalom a luxushajó szolgáltatásainak felfedezésére. A modern felszereltségű hajó minden korosztály számára tartogat élményeket. Vacsora és szállás a hajón.

10. NAP • BARCELONA

Érkezés Barcelonába a reggeli órákban. Panoráma városnézés a katalán fővárosban: a híres La Rambla, a Gótikus negyed, a Nagy Királyi Palota, a Szent Kereszt és Szent Eulália székesegyház, a Ciutadella Park, a Born negyed, ahol a Santa Maria del Mar templom látható. Transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással. Megérkezés Budapestre a késő esti órákban.

A RÉSZVÉTELI DÍJ AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK ÁRÁT TARTALMAZZA
  • utazás repülőgéppel Budapest – Barcelona – Budapest útvonalon turista osztályon

  • transzfer légkondicionált autóbusszal 

  • 2 éjszakai szállás Barcelona külvárosában, reggelis ellátással 

  • 7 éjszakai szállás a hajón a kiválasztott kabinkategóriában kétágyas kabinban 

  • teljes ellátás a hajón 

  • két félnapos és egy egész napos városnézés Barcelonában 

  • kikötői illeték és kötelező szervizdíj a hajós utazásra vonatkozóan 

  • a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata 

  • magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt 

  • audioguide használata a fakultatív kirándulások és a városnézések során

Részvételi díj: 999.000,- Ft/fő-től 

Partner irodánk: OTP Travel

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Mediterrán szépségek Barcelonából-MSC World Europa
 1Mediterrán szépségek Barcelonából-MSC World Europa
 2Mediterrán szépségek Barcelonából-MSC World Europa
 3Mediterrán szépségek Barcelonából-MSC World Europa
 4Mediterrán szépségek Barcelonából-MSC World Europa
 5Mediterrán szépségek Barcelonából-MSC World Europa
 6Mediterrán szépségek Barcelonából-MSC World Europa
 7Mediterrán szépségek Barcelonából-MSC World Europa
 8Mediterrán szépségek Barcelonából-MSC World Europa
 9Mediterrán szépségek Barcelonából-MSC World Europa
 10Mediterrán szépségek Barcelonából-MSC World Europa
 11Mediterrán szépségek Barcelonából-MSC World Europa
 12Mediterrán szépségek Barcelonából-MSC World Europa
 13
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.