Utazás kép fő

Advent Geresdlak és Pécs

Időpont: 2023. december 17.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7:45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 8:00 órakor

Program

A mai napon először Geresdlakra utazunk, ahol egészen különleges látnivaló fogad minket. Mézeskalácsként elevenednek meg a település házai, a templom, az utcák, a focipálya és a Geresdlak fő eseményei is. Ebben az időszakban még mézeskalács kóstolásra is lehetőség nyílik. A falunak ezen kívül nagyon szép népművészeti gyűjteményei is vannak, mint a vállkendő kiállítás, vagy a baba kiállítás. A látnivalók sorát egy tájház is gazdagítja, ami egy XX. századi tipikus sváb parasztház a berendezésével együtt.

Innen már Pécs következi, ahol közös programra is lehetőség nyílik. Megnézzük a Szent Péter és Szent Pál Székesegyház látnivalóit, szebbnél-szebb kápolnáit, és az altemplomot is egy vezetés keretében. Akik további élményekre vágynak, lehetőség lesz Pécs  egyik legnépszerűbb állandó kiállítását, a magyar festészet magányos óriásának, Csontváry Kosztka Tivadarnak jelentős alkotásait bemutató kiállítást is megnézni.  Ezután szabadidő keretében további sétákra nyílik lehetőség, vagy részt lehet venni az adventi forgatagban, részt venni a több helyszínen megrendezésre kerülő programokon, gyönyörködni a fényfestéssel díszített ikonikus épületekben. Várható visszaérkezés Budapestre 19-20 óra körül. Belépő: kb. 7.000,- Ft

Részvételi díj: 17.990,- Ft/fő

Akciós ár: 13.290,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!


undefined ikon
Advent Geresdlak és Pécs 1Advent Geresdlak és Pécs 2
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

13 290 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.