Utazás kép fő

Varázslatos Karácsonyi mese

Bled és a Postojnai cseppkőbarlang

Non Stop utazással

Időpontok: 2023. december 28-29.

Utazás:  autóbusszal

Találkozás:   0.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás:   1.00 órakor

Program

Ne maradjon le az egyik legnagyobb és legvarázslatosabb szlovéniai karácsonyi eseményről, melyet a mesés Postojnai cseppkőbarlangban rendeznek hagyományosan. A Postojnai cseppkőbarlangban berendezett Élő betlehemi jászol a világ egyik leglátványosabb karácsonyi élményét nyújtja. A mesés földalatti világban tett 90 perces csodás utazás felejthetetlen élmény az egész család számára. A 90 perc hosszú előadás az 5 km hosszú turistaút mentén látható. Az élőkép első 3,5 km-ét a látogatók a kisvasútról tekintik meg, a 1,5 km hosszú második szakaszon pedig gyalog mennek végig. Az előadás a legkisebbeket is lenyűgözi. Javasolt a kényelmes öltözék és sportcipő, de fázni biztosan senki se fog, mivel a barlangban 10 °C az állandó hőmérséklet.

Érkezés reggel a Beledi-tóhoz. Itt első programként pletnákkal, kizárólag a bledi tóra jellemző csónakokkal áthajózunk a tó közepén elterülő szigetre, ahol az ikonokus Mária mennybemenetele templom áll. (Időjárás függvénye!) Visszahajózás után szabadprogram következik. az Alpok lélegzetelállító hegyvonulataival körbeölelt városkát szabad program keretében fedezhetjük fel. Lehetőség nyílik a Bledi vár megtekintésére, vagy a városban sétálva érdemes megkóstolni a híres bledi krémest.

Tovább utazunk a Postojnai cseppkőbarlanghoz. A barlang eddig felderített járatainak hossza összesen 24 km, de a turisták előtt csak 5 km áll nyitva. Ebből 3,5 km kisvasúttal és 1,5 km pedig gyalog tehető meg. A barlangban 80-90%-os páratartalom és mindössze 8-10 °C fok van télen-nyáron. Európa legnagyobb és leglátogatottabb klasszikus karsztvidéki barlangja. A fantasztikus cseppkőképződmények mellett számtalan állatfaj képviselőit is láthatjuk egy kis szerencsével. Különleges élményben lesz részünk, mert részt veszünk az egyik legnagyobb és legvarázslatosabb szlovéniai karácsonyi eseményen, melyet a mesés Postojnai cseppkőbarlangban rendeznek hagyományosan. A Postojnai cseppkőbarlangban berendezett Élő betlehemi jászol a világ egyik leglátványosabb karácsonyi élményét nyújtja. A mesés föld alatti világban tett 90 perces csodás utazás felejthetetlen élményt nyújt nekünk. A titokzatos föld alatti szépség a lehető leggyönyörűbb hátteret biztosítja, amit az Anyatermészet türelmesen, évmilliók alatt alakított ki. Több mint 150 helyi színész a kiváló zenészekkel együtt minden évben csodás karácsonyi előadással várja Önöket, mélyen a föld felszíne alatt: 16 bibliai jelenetet mutatnak be az 5 km hosszú turistaút mentén, melyet 2.100 színes égő világít meg. A hagyományos karácsonyi vásár és fényképkiállítás ünnepi hangulatot teremt a Postojnai Cseppkőbarlang Park egész területén. Hazaindulás az esti órákban. Várható hazaérkezés hajnal 2 óra körül. Az út minden korosztály számára ajánlott. A programok sorrendje változhat. Belépők: Postojna cseppkőbarlang: 30 Euro/fő, csónakázás ára Bledben kb. 15 Euro/fő, Mária mennybemenetele templom és harangtorony kb. 12 Euro/fő,

Részvételi díj: 29.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 24.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 1.980,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Névmódosítás, felszállási hely-módosítás, maximum, utazás előtt 3 nappal lehetséges, 3 napon belül semmilyen módosítást nem fogadunk el!

undefined ikon
Varázslatos Karácsonyi mese
Bled és a Postojnai cseppkőbarlang 1Varázslatos Karácsonyi mese
Bled és a Postojnai cseppkőbarlang 2Varázslatos Karácsonyi mese
Bled és a Postojnai cseppkőbarlang 3Varázslatos Karácsonyi mese
Bled és a Postojnai cseppkőbarlang 4
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.