Utazás kép fő

CSOBBANÁS BASKA TENGERPARTJÁN

Időpont: 2024. augusztus 24-25.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 0.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 0.30 órakor

Program

Találkozás szombaton 00:15 órakor a Népligetben. Indulás 00:30 órakor. Folyamatos utazás Horvátországba. Érkezés szombaton a reggeli órákban Baskára.

A Krk-szigeten található Baska egykori halászfalu zöld, völgyben fekszik, amelyet mindkét oldalán meredek emelkedő sziklák határolnak. Innentől látható a tenger, mely annyira kék, hogy először elvakít az intenzív színe. A homokos és kavicsos strand a széles öböl mentén húzódik, és a látszólag leküzdhetetlen sziklafalak másik oldalán, fantasztikus strandok és gyönyörű öblök hívnak fürdeni, úszni. Hangulatos utcácskáival, templomaival és éttermeivel Baska garantáltan elvarázsolja az ide utazó turistákat. A hangulatos tengerparti sétányon számtalan bolt és étterem, fagyizó várja a látogatókat. A város strandja (Vela plaža), mely az ország egyik legnagyobb természetes, védett öblében fekszik 1999-ben elnyerte a kiváló minősítést, így rendelkezik a kék zászlóval. Aki egész nap csak strandolna, vagy napozna az Adriai-tenger partján remek környezetben teheti ezt. Kóstoljanak meg egy helyi tengeri különlegességekből álló ebédet és fedezzék fel a városka sikátoros utcáit! Akit érdekel a környező tenger élővilága, A Baška Aquarium, egyedülálló élményt nyújt a horvát Adria tengeri és víz alatti világában. Reggel 9 és este 21 óra között folyamatosan nyitva tart. A több teremből álló kiállítótérben elsőként az Adriában található kagylófélékkel ismerkedhetünk meg. Ezt követően jutunk el a különleges halakhoz, melyek közül valamennyi megtalálható a tengerben. Látható még polip, csikóhal, óriási homár, skorpióhal, muréna. Belépő: kb. 8,- €. (az ár tájékoztató jellegű, változhat)

Visszaindulás Budapestre 21 órakor, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon. Érkezés a hajnali, kora reggeli órákban Budapestre.

Részvételi díj: 34.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 25.990,- Ft/fő

             BBP + stornó biztosítás: 1.980, - Ft/fő   

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
CSOBBANÁS BASKA TENGERPARTJÁN 1CSOBBANÁS BASKA TENGERPARTJÁN 2CSOBBANÁS BASKA TENGERPARTJÁN 3CSOBBANÁS BASKA TENGERPARTJÁN 4CSOBBANÁS BASKA TENGERPARTJÁN 5
AkcióföldönNon-Stop utazásújdonság
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.