Utazás kép fő

KARNEVÁL VELENCÉBEN

NON STOP UTAZÁSSAL

Időpont: 2024. február 9-11.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 21.30 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 22.00 órakor

Dél-Európában a farsang az év egyik legnagyobb ünnepe volt. Olyan kivételes időszak, amikor viszonylag büntetlenül, nyíltan is ki lehetett mondani mindent. A farsangi időszak januárban kezdődött és a nagyböjthöz közeledve nőttön-nőtt az izgalom. A farsangot a központban, szabad ég alatt rendezték Velencében, a Szent Márk téren. A karnevál hatalmas színjátékhoz volt hasonló, ahol az utcák alkották a színteret, a városlakók voltak a színészek és egyben a nézők is. A közönség az otthonából az erkélyről nézhette az eseményeket. A velencei maszkok nagyon népszerűek voltak az európai országokban is, hazánkban Mátyás király korában Olaszországból hozatták az álarcokat és a karneváli ruhákat. Napjainkra igazi idegenforgalmi látványosságnak számít, évről évre egyre többen keresik fel ezt a Világörökségek sorába is felvett csodálatos várost.

PROGRAM

1. nap: Elutazás este 22 órakor Budapestről. Utazás Szlovénián keresztül Velencéig rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon.

2. nap: Érkezés Punta Sabbioniba a reggeli órákban. Innen hajóval jutunk el a Szent Márk térre. A nap további részében szabadidő áll rendelkezésre. A Szent Márk téren és a belvárosban ünnepség, parádé történelmi kosztümökben (álarcosok, pantomimesek, zenészek), az esti órákban zenés, táncos karneváli hangulat vár minket. Szerelmeseknek idén is ajánljuk a gondolázást, ínyenceknek pedig a pezsgő hangulatú pizzériákat. A közelben található Murano, Burano és Torcello szigetek szintén sok látnivalót kínálnak. Visszaindulás Punta Sabbioniból 21 órakor. Éjszaka az autóbuszon.

3. nap: Visszaérkezés Budapestre a reggeli órákban.

Részvételi díj: 29.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 23.990,- Ft/fő

        BBP + Stornó biztosítás: 2.970,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Az autóbuszon kötelezően fizetendő: 45 €/fő, mely tartalmazza a hajójegyet a Szent Márk térig, a városi illetéket és egyéb járulékos költségeket

A részvételi díj a múzeumi belépőket nem tartalmazza.

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
KARNEVÁL VELENCÉBEN
NON STOP UTAZÁSSAL 1KARNEVÁL VELENCÉBEN
NON STOP UTAZÁSSAL 2
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

23 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.