Utazás kép fő

CSOBBANÁS KRK-VÁROSÁBAN

Időpont: 2024. szeptember 7-8.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 0.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 0.30 órakor

Program

Találkozás szombaton 00:15 órakor a Népligetben. Indulás 00:30 órakor. Folyamatos utazás Horvátországba. Érkezés a reggeli órákban Krk-sziget fővárosába. Hangulatos utcácskáival, templomaival és éttermeivel Krk-város garantáltan elvarázsolja az ide utazó turistákat.

Krk még ma is egy erődítmény, amelyet teljesen körbevesznek a város falai. A történelmi maradványok, mint a római hőforrás maradványaira épült 5-dik századi katedrális, a ferences és a bencés kolostor és templomaik (12 -13. század), a városi főtér alatt feltárt Volsonis régészeti lelőhely, a sikátoros elrendezés Krk-et még bájosabb várossá teszi. Az óváros sikátoraiban autentikus házak várnak bennünket. Számtalan kis üzlet, a legkülönfélébb portékáit kínálja, a kis utcácskákban. A kikötőből akár üvegfenekű hajóval kirándulást is tehetünk a víz alatti világba. A városi strandok valamelyikén fürödhetünk. A városban aprókavicsos strandok találhatók, a tenger minőségéről és a strandok kínálatairól a kitűzött kék zászlók is tanúskodnak. A városi strand a legkedveltebb, ahol árnyékos és napos területek közül választhatunk. Napozóágyak, napernyők bérlehetők, de saját törölközőnket is letehetjük a kiválasztott helyre. Több étterem, büfé, bár, ajándékbolt, öltözőkabin, édes vizű zuhany, toalett teszi komfortossá az itt tartózkodást.

Így aki egész nap csak strandolna vagy napozna, az Adriai-tenger partján remek környezetben teheti ezt. Az időjárás egész nyáron, sőt még szeptemberben is kellemes. A türkizkék tenger szeptember végéig remek alkalmat nyújt a strandolásra, így érdemes még ebben az időben is ellátogatni a szigetre.  Visszaindulás Budapestre 21 órakor, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon. Érkezés a hajnali, kora reggeli órákban Budapestre.

Részvételi díj: 34.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 25.990,- Ft/fő

  BBP + stornó biztosítás: 1.980, - Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
CSOBBANÁS KRK-VÁROSÁBAN 1CSOBBANÁS KRK-VÁROSÁBAN 2CSOBBANÁS KRK-VÁROSÁBAN 3CSOBBANÁS KRK-VÁROSÁBAN 4CSOBBANÁS KRK-VÁROSÁBAN 5CSOBBANÁS KRK-VÁROSÁBAN 6
AkcióföldönNon-Stop utazásújdonság
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

25 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.