Utazás kép fő

SZÁSZORSZÁGI KALANDOK

MORITZBURG-DREZDA

Non-Stop utazással

Időpont: 2024. október 4-6.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 23.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 23.30 órakor

Program

1. nap: Indulás Budapestről 23:30 órakor. Folyamatos utazás rövid technikai pihenőkkel a Németországi Moritzburg-ig, éjszaka az autóbuszon.

2.nap: Délelőttünket Moritzburg lélegzetelállító kastélyában töltjük. Drezdától mintegy 13 km-re, egy mesterséges szigeten épült ez a lenyűgöző barokk vadászkastély. Gyönyörű példája a középkori várépítészetnek.  A palota a "Három mogyoró Hamupipőkének" című film helyszínéül is ismert. A kastélyban ezért nem szabad kihagyni a Hamupipőkéről szóló kiállítást. Majd a kastély kertjében sétálunk.

Innen Drezda felé vesszük az irányt. Gyalogos városnéző sétánk során  megismerkedünk Drezda nevezetességeivel, mint a Früstenzug, Semper-Oper, Frauenkirche, Drezdai vár, Kronentor és a Zwinger belső udvara díszes szobraival, szökőkútjaival, kertjével  és szabadtéri galériáival. A Zwingernél a városnéző sétánkat befejezzük.

Szabadidőben, fakultatív keretek között javasoljuk a Zwinger híres gyűjetményeinek megtekintését, mint a Régi Mesterek Képgalériáját, vagy a Porcelángyűjteményt. Ugyancsak megtekintésre ajánljuk a Drezdai várkastélyt, amely egykor a szász uralkodók rezidenciája volt. Belül számos múzeumnak ad otthont, ezek közül a legjelentősebb a Grünes Gewölbe. A Grünes Gewölbe, amely kincsek hatalmas gyűjteményét mutatja be, a bíbor, smaragd, aranyszínű termek telis-tele vannak tükrökkel, aranyozott szobrokkal, drágakövekkel, ékszerekkel és persze a káprázatos kincsekkel. Európa egyik leggazdagabb kincseskamrája. Indulás hazafelé 18 órakor.

 3. nap: várható hazaérkezés Budapestre, reggel 6 óra körül.

Részvételi díj: 42.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 33.290,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 2.970,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
SZÁSZORSZÁGI KALANDOK
MORITZBURG-DREZDA
Non-Stop utazással  1SZÁSZORSZÁGI KALANDOK
MORITZBURG-DREZDA
Non-Stop utazással  2SZÁSZORSZÁGI KALANDOK
MORITZBURG-DREZDA
Non-Stop utazással  3SZÁSZORSZÁGI KALANDOK
MORITZBURG-DREZDA
Non-Stop utazással  4SZÁSZORSZÁGI KALANDOK
MORITZBURG-DREZDA
Non-Stop utazással  5SZÁSZORSZÁGI KALANDOK
MORITZBURG-DREZDA
Non-Stop utazással  6
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

33 290 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.