Utazás kép fő

BÉCS - HERMESVILLA

Időpont: 2024. október 23

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 6.30 órakor

Program

Elutazás reggel 6.30 órakor a Népligetből, folyamatos utazás Bécs belvárosába, a Maria Theresien Platz-hoz, majd a Hermesvillához (belépő 6,- €/fő). Természetesen lehetőség van egész napos szabadidőre is a belvárosban.

A Hermesvilla az egykori császári vadászterületen fekszik. A villát Ferenc József ajándékként feleségének, Sissinek építtette, mint „az álmok kastélyát”. Ebben a romantikus épületben – amelyet hatalmas park vesz körül – nem kellett az udvari etikett szigorú szabályait követni. Sissi itt korlátlanul hódolhatott kedvenc időtöltésének, a lovaglásnak. A villa nevét a kertben álló Hermes szoborról kapta, termeiben kiállítás látható a ház történetéről. A házban eredeti bútorokat és a császári pár személyes tárgyait láthatjuk. A Villát egy könnyű, 15 perces sétával közelítjük meg.

A látogatás után visszamegyünk a belvárosba, a nap további részében szabadidő, melynek keretében megtekintésre javasoljuk a következő látnivalókat: Stephansdom, Hofburg, Szépművészeti Múzeum, Károly templom, Operaház, Fogadalmi templom, Parlament, Kärtner Strasse. Visszaindulás 17 órakor a Maria Theresien Plazt-tól, várható érkezés várhatóan 21-22 óra körül.

Részvételi díj: 17.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 14.990,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 990,-Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
BÉCS - HERMESVILLA 1BÉCS - HERMESVILLA 2BÉCS - HERMESVILLA 3BÉCS - HERMESVILLA 4
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.