Utazás kép fő

Varázslatos Szilveszter Korfu Szigetén

Görögország-Korfu-Kavos település

Időpont: 2024. december 29.- 2025. január 04. 7 nap/4 éjszaka

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 14.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 15.00 órakor

A részvételi díj tartalmazza:

 • Emelt szintű buszos utazás

 • 3* közvetlen tengerparti apartman szálloda

 • Szilveszteri gálavacsora élőzenével

 • Félpanzió

 • Fakultatív kirándulások (Korfu város, sziget túra)

Program

Görögország felé indulni tél közepén mindenki szerint badarság, kivéve, ha arról van szó, hogy kiváltságosként egy tengerparton búcsúztassuk az Óévet és belekezdjünk egy csodás ígéretekkel teli Újesztendőbe meg tűzdelve gasztronómiai élményekkel, kulturális városlátogatással és a tenger semmihez sem hasonlítható látványával. Korfu, ahogy a helyiek nevezik Kérkira (Κέρκυρα) rendkívül népszerű turistacélpont télen is, hiszen az UNESCO által Világörökséggé nyilvánított Óvárosa a kanyargós, keskeny sikátoraival egy igazi gyöngyszem a világ legnevezetesebb látnivalói között is. Célunk ennek az izgalmas szigetnek a felfedezése csoportos kirándulás keretében.

1 nap. Indulás Budapestről emelt szintű, kényelmes buszunkkal Röszke-Evzoni-Igumenica útvonalak érintésével (pihenők beiktatásával, kompozással ) érjük el Korfu szigetét másnap a kora délutáni órákban.

2. nap. Érkezés, szálláshelyek elfoglalása a Blue Waves 3* tengerparti apartmanhotelben, este a szállodában vacsora. Szabadidő másnap reggelig. A szálloda területén bár is található.

3. nap. Délelőtt egy kiadós svédasztalos reggeli után, fakultatív program keretében felfedezzük Korfu lenyűgöző Óvárosát, ahol a Világörökségi Óváros kanyargós, keskeny sikátoraiban megnézzük a város legnevezetesebb látnivalóit, végig sétálunk az Esplande pálmafákkal és eukaliptuszokkal körbevett sétányán, meglátogatjuk a Szent Szpiridon teret, ahol Agios Spiridonos templomában őrzik Korfu város védőszentjének mumifikált testét ezüst koporsóban Cambielloban. Ezután szabadprogram és kora délután visszaindulás a szállodába. Este 20 órától megkezdjük az Óév búcsúztató szilveszteri partinkat vendéglátó szállodánk éttermében, több fogásos vacsorával, finom italokkal, élőzenével és hajnalig tartó mulatozással.

4. nap. Egész napos szabadprogram, pihenéssel. Aznap kétszeri étkezés biztosított. Újévi pita vágás. 

5. nap. Svédasztalos reggelink elfogyasztása után, szigettúrára megyünk. Festői falvakon át felfedezzük a hagyományos korfui falvakat, ameddig el nem érjük a Mavroudis olaj manufaktúrát. Perama séta a kis tengeri hídon a reptér mögött, a Vlacherna kolostor megtekintése, majd pihenésképpen egy jó kávé elfogyasztása egy helyi görög kávézóban. Utunkat Mon Repos (a görög királyi család nyaralója, Fülöp herceg születési helye) felé vesszük majd vásárlási lehetőség a Lazaris manufaktúrában, ahol szuvenírek vásárlására is lesz lehetőségünk. Még egy rövid megálló Paleokastricába, ahol megtekintünk egy kolostort, utána visszatérünk szállodánkba és egy kellemes vacsora elfogyasztása után még gyönyörködhetünk szállodánkból a tenger lenyűgöző szépségében.

6. nap. Reggel elfogyasztjuk svédasztalos reggelinket, majd elkezdjük utunkat hazafelé kisebb pihenőkkel és másnap hazaérkezünk Budapestre a délelőtti órákban.

Részvételi díj: 279.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 249.990,- Ft/fő

(szeptember 30.-ig történő előleg befizetése esetén)

Egyágyas felár: 63.000,-Ft 

BBP + stornó biztosítás:10.080,-Ft/fő/7 nap 

Fix ülőhely: 5.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Varázslatos Szilveszter Korfu szigetén  1Varázslatos Szilveszter Korfu szigetén  2Varázslatos Szilveszter Korfu szigetén  3Varázslatos Szilveszter Korfu szigetén  4Varázslatos Szilveszter Korfu szigetén  5Varázslatos Szilveszter Korfu szigetén  6Varázslatos Szilveszter Korfu szigetén  7Varázslatos Szilveszter Korfu szigetén  8Varázslatos Szilveszter Korfu szigetén  9
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.