Advent Egerben

Időpont: 2021. december 11.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 8.45 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 9.00 órakor

Több mint egy ünnep. Ha egy igazán látványos, dallamos, csillogó, de mégis meghitt ünnepi készülődésre, ráhangolódásra vágysz, itt a helyed Egerben. Valódi családi kikapcsolódás és feltöltődés karácsony előtt.

Program

Indulás Budapestről 9 órakor. Először egy rendhagyó földalatti történelmi városnézésen vehetünk részt. „Város a város alatt” A város elfeledett közel 300 éves pincerendszerének titkait fedezzük fel. Egy földalatti kalandpark, gigantikus labirintus ahol egy időgép segítségével repülünk a múltba. A program végén egy retrográd kiállítást is megnézünk. A program kb. 2 órás.

A nagy kaland után a felszín feletti várost is megismerhetjük. Egy séta keretén belül, idegenvezetőnkkel, megtekintjük kívülről többek között a várat, a Bazilikát, a Minaretet, és a Fazola kaput is. Az érdeklődőknek további program lehetőséget kínálunk. Megtekintjük az Érseki Palotát, végigjárva szebbnél szebb termeit, többek közt a különleges madaras termet, újonnan feltárt falképeivel, egyház-művészeti tárgyakon keresztül ismerjük meg az egri püspökök, érsekek életét, munkásságát.

Ha már kellőképpen elfáradtunk, irány az adventi vásár. A csodás barokk belváros méltó díszletei közt hamisítatlan adventi hangulat, káprázatos díszkivilágítás, különleges látványelemek, a forralt borok és a kürtőskalács fahéj illata vár. A legendás Dobó tér, a Gárdonyi tér és a Végvári vitézek tere impozáns ünnepi fényruhába öltözik, amit a vár díszkivilágítása tesz utánozhatatlanná.

Visszaindulás Egerből 18:00 órakor, érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól függően 20 óra körül. Belépő a földalatti túrára: kb. 3.500,- Ft/fő Érseki Palotába 1500 Ft/ fő

Részvételi díj: 11.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 7.190,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Utazás kép 1
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 24 órán belül a megadott emailcímre küldjük el (hétvégén a következő munkanap).

Utazás ára
(felárak nélkül):

7 190 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.