Utazás kép fő

MÜNCHEN TAVASSZAL

 Non-stop utazással

Időpont: 2024. május 18-20

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 22.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 23.00 órakor

Program

München a legnagyobb német tartomány, Bajorország fővárosa. Festői fekvés, mesés épületek, lenyűgöző múzeumok, uralkodói kincsek. München egy percig sem hagyja unatkozni a látogatókat, nem hiába az egyik legizgalmasabb német város. Kihagyhatatlan élményei közül nem szabad kifelejteni természetesen a sört sem, egy jó ropogós bajor csülökkel. München minden porcikájában élmény a javából!

Elutazás 23.00 órakor a Népligetből. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon. Megérkezés Münchenbe a reggeli órákban. Városnézésünket az Olimpiai Stadion megnézésével kezdjük. Utána gyalogosan idegenvezetőnkkel teszünk közösen egy sétát és megtekintjük a belvárost és a közelben lévő látnivalókat, majd szabadprogram. A közös városnézés során megtekintjük a főteret, (Marienplatz), itt található az új városháza, a csodálatos neogótikus épület nemcsak a Főpolgármester székhelye, hanem nagyszerű kilátásáról és a híres harangjátékról is ismert, 11 és 12 órakor megtekinthető. A harangjáték napenergiával üzemel, 43 harangjával Európa ötödik legnagyobbja.

A katedrális igazán szokatlan látvány két hagymakupolájával. Remek tájékozódási pont is egyben: mivel magasabb házat tilos a belvárosban építeni, így a város sok részéről jól látható.  Ezután a Királyi palotát nézzük meg, ami Európa egyik leggazdagabb palotamúzeuma. A müncheni rezidencia szobáinak értékes berendezési tárgyaibútorok és festmények, faliszőnyegek, szobrok, művészeti kincsek és vallási kegytárgyak – nagy része még mindig azon a helyen található, ahová eredetileg készítették. A müncheni rezidencia világhírű ékszer- ötvös-, zománc-, kristály- és elefántcsont-gyűjteménye a kincstárban található, amely ma több mint 1200 egyedi darabot számlál, a bajor uralkodók évszázados gyűjtőszenvedélyének eredménye. Itt található még a Cuvilliés Színház, Európa egyik legszebb és legjelentősebb rokokó színháza. 1806-ban Napóleon is vendégeskedett itt.

Megtekintjük még a piacot, lehet itt nagyjából bármit kapni, amire egy háztartásban szükség lehet. És számos készételt is találhatunk itt. A program után mindenkinek lesz lehetősége néhány órát eltölteni München csodálatos városában. Visszaindulás 22.00 órakor, éjszaka az autóbuszon. Visszaérkezés Budapestre a reggeli órákban. Belépők: kb. 30 €/fő.

Részvételi díj: 44.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 32.990,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 2.970,- Ft/fő    

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
MÜNCHEN TAVASSZAL - 
 Non-stop utazással 1MÜNCHEN TAVASSZAL - 
 Non-stop utazással 2MÜNCHEN TAVASSZAL - 
 Non-stop utazással 3MÜNCHEN TAVASSZAL - 
 Non-stop utazással 4MÜNCHEN TAVASSZAL - 
 Non-stop utazással 5MÜNCHEN TAVASSZAL - 
 Non-stop utazással 6
AkcióföldönNon-Stop utazásVároslátogatásJelentkezés lezárult
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra már nem lehet jegyet foglalni!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.