Nádasdy-kastély és múzeum, Sárvári

Gyógy- és Wellness fürdő

SÁRVÁR

Időpont: 2021. december 29.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.30 órától a Népliget Hell Miksa sétány ( Elnök utcával szemben, Planetárium mellett )

Indulás: 8.00 órakor

Sárvár a gyönyörű nyugat – magyarországi kisváros a történelem viharaiban sokszor volt az események középpontjában. Különösen érvényes ez a XVI-XVII. századra, amely megteremtette a Nádasdy család felemelkedését. Működésük színtere, a Nádasdy-vár ma is a város szimbóluma. Itt lelt támogatóra Sylvester János, az európai hírnevet kivívó tudós, Tinódi Lantos Sebestyén, a krónikás, Szegedi Körös Gáspár orvos vagy Dévai Bíró Mátyás, a kiváló prédikátor.

Program 

A 16 000 lakosú város Vas megye második legnagyobb települése. Neve összeforrt a Nádasdyakkal. Ők építették leghíresebb látnivalóját, a kastélyt, mely ma egy igen gazdag kiállításnak ad otthont. Ennek megismerésével kezdjük programunkat. Három emeleten látogathatjuk meg az állandó és időszaki kiállításokat bemutató Nádasdy Ferenc Múzeumot. Itt talált otthonra a bajor királyi család, melynek emlékei ma is láthatók a Nádasdy- várban és a legmagyarabb fegyvernemünk, a huszárság emlékeit egyedülálló módon mutatja be a róluk készült kiállítás. A vár díszterme festett mennyezet- és oldalképeivel Magyarország egyik legszebb terével varázsolja el a múzeum látogatóit.

Délután egy önfeledt lazításra invitáljuk a Sárvári Gyógy- és Wellness fürdőbe. A fürdő évszaktól és időjárástól függetlenül minden korosztály számára maradandó élményt jelent, hírnevét nemzetközileg elismert gyógyvizének köszönheti, mely gyógyít, ellazít és pihentet. Belső, és félig fedett gyógyvizes és élménymedencék állnak rendelkezésre a gyógyfürdő szárnyban. A kétféle kiváló minőségű selymes víz átjárja a testet és lelket, feledtetve a hétköznapok gondjait, gyógyírt jelentve a fájó ízületekre, reumatikus panaszokra. Az élménymedence vízbuzgárja, a vállmasszírozója, sodrófolyosója tökéletes kikapcsolódást kínál. 18 órakor indulunk haza. Budapestre érkezés 20-21 óra között.

Belépők:1.800,- Ft/fő + fürdő: 4.200,- Ft/fő

Részvételi díj: 11.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 8.190,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Utazás kép 1Utazás kép 2Utazás kép 3
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 24 órán belül a megadott emailcímre küldjük el (hétvégén a következő munkanap).

Utazás ára
(felárak nélkül):

8 190 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.