Utazás kép fő

ZAKOPANE MESÉS VILÁGA ÉS A VILÁG LEGNAGYOBB HÓ-LABIRINTUSA

 

Időpontok: 2024. január 27.                                    

Utazás: autóbusszal

Találkozás:  4:45 órától , a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)       

Indulás: 5 órakor 

Zakopane a Magas-Tátra lengyel részének legfontosabb városa. Lengyelország téli központja, és egyben a határ mindkét oldalának legnagyobb olyan városa, amely közvetlenül szomszédos a Tátra ívével. A legmagasabban fekvő lengyel város. A közel 30 ezres lakosságú várost fekvése teszi igazán különlegessé. Északról a Gubalówka-hegy, délről a Tátra határolja.

Program

Korán reggel, 05:00-kor indulunk Budapestről. Szlovákián keresztül utazunk, majd dél körül érkezünk Zakopanéba. Először Snowlandiába, a Jégvarázs birodalomhoz vezet utunk. A téli Tátra egyik legvonzóbb látványossága: ahol a világ legnagyobb hó-labirintusa várja a látogatókat! Körülbelül 60.000 hóból készült tégla felhasználásával építették meg. Ha kijutottunk a labirintusból további téli attrakciók, hó-kastély, hatalmas jégszobrok, szánkópálya, mini állatkert várja a látogatókat. A helyszínen helyi édességeket is árulnak, illetve egy igazi kovácsműhelyben készített díszek közül is válogathatunk.

Majd buszra szállunk és visszamegyünk a városba. Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, a Lengyel-Tátra fővárosába. Megismerkedhetünk a város nevezetességeivel (Szent Kelemen fatemplom, Krupówki utca, mely Zakopane sétáló- bevásárló utcája, Keresztelő Szent János templom). Siklóval jutunk fel az 1128 m-es Gubalowka hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. Itt fenn a hegyen bazár, éttermek és lovas kocsisok várnak. Érdemes egyet sétálni a kiépített ösvényen, vagy csak ücsörögni egy kicsit valamely kilátóteraszon, magunkba szívni a jó levegőt és a Tátra szépségeit! Majd irány a híres piac!  Ízletes, tradicionális sajtokat, faszénen sült húsokat kóstolhatunk, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, na meg a jól ismert tejkaramellát is megtaláljuk itt Budapestre érkezés késő esti órákban. Gubalowka felvonó 25 pln/fő, Snowlandia kb. 30 pln/fő  (Az árak, tájékoztató jellegűek, változhatnak!)

Részvételi díj: 24.990,- Ft/fő

Akciós ár: 18.490,-Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!

undefined ikon
ZAKOPANE MESÉS VILÁGA ÉS A VILÁG LEGNAGYOBB HÓ-LABIRINTUSA 1ZAKOPANE MESÉS VILÁGA ÉS A VILÁG LEGNAGYOBB HÓ-LABIRINTUSA 2
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

18 490 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.