Utazás kép fő

PRÁGA ADVENTI FÉNYEI

1 éjszaka szállással

Időpont: 2024. november 30- december 01

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 5.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 6.00 órakor

Elhelyezés: 3*-os szállodában, 2 ágyas szobákban

Ellátás: reggeli

Program

1. nap: Indulás 6 órakor a Népligetből, folyamatos utazás Csehország fővárosa felé. Érkezés Prágába a kora délutáni órákban. Ezt követően gyalogos városnézés során bebarangoljuk az Óvárost. A Károly-hidat megcsodájuk. Megnézzük a Lőportoronyot, a Reprezentációs Házat, Orloj-t, Tyn templomot és sétálunk a Zsidó-negyedben. Utána szabadidőben elvegyülhetünk az adventi forgatagban. Kóstolhatunk forralt bort és sok-sok helyi finomságot.  Vacsorára megízlelhetjük a helyi éttermek kínálatában található csülköt knédlivel, káposztával. Innen a szállásunkra megyünk.

2. nap: Reggeli után, délelőtt a Hradzsint, a prágai várat és környékét ismerjük meg.  Gyönyörködünk a Királyi Palotában, a Szent Vitus székesegyházban, a Szent György bazilikában és az arany utcácskában. Innen 1 órás fakultatív hajózással folytatjuk programunkat és a víz felől is megcsodálhatjuk ezt a különleges hangulatot árasztó várost. Hazaindulás Budapestre 15 órakor, folyamatos utazás után érkezés Budapestre 23 óra körül. Belépők: kb. 450,- Czk + hajózás kb. 350,- Czk. Kötelezően fizetendő a helyi idegenvezető díja és busz parkolás dija: 200 Czk, melyet a buszon szed össze az idegenvezető.

Részvételi díj:81.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 59.990,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 2.880, -Ft/fő

 Egyágyas felár: 23.500, -Ft

Fix ülőhely: 5.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
PRÁGA ADVENTI FÉNYEI-
1 éjszaka szállással 1PRÁGA ADVENTI FÉNYEI-
1 éjszaka szállással 2PRÁGA ADVENTI FÉNYEI-
1 éjszaka szállással 3PRÁGA ADVENTI FÉNYEI-
1 éjszaka szállással 4
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.