Utazás kép fő

SALZKAMMERGUTI NÁRCISZFESZTIVÁL

BAD AUSSEE - GRUNDLSEE

Időpont: 2024. június 2.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 0.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 1.00 órakor

Program

Elutazás hajnali 1:00 órakor a Népligetből. Érkezés 8 óra körül Bad Aussee-be, ahol idén 64. alkalommal kerül megrendezésre a Salzkammerguti nárciszfesztivál. 2024 tavaszán az Ausseeerland–Salzkammergut régióban ismét minden a nárciszok körül forog, amelyek illatos, hófehér virágtengerré változtatják a hegyoldalakat. Az ember nagyságúnál nagyobb méretben elkészült alkotásokat szorgos kezek készítik az előző éjszaka folyamán, hogy a rendezvény zárónapján sok ezer látogatónak nyújtsanak élményt. A fantázia által elképzelt figurákat a városka utcáin állítják ki, majd vonultatják fel a nagyközönség előtt, amelyek közül mindenki szavazatával hozzájárulhat az általa legszebbnek tartott figura, dobogós helyre juttatásához. A rendezvényt vidám zene kíséri, miközben a népviselettel is meg lehet ismerkedni. A Nárciszfesztivál legkiemelkedőbb fénypontja a 2024. június 2-án, vasárnap tartott virágkarnevál. A városi felvonulás alkalmával 8.00 és 11.00 óra között Bad Aussee központjában csodálhatók meg a virágból készült műalkotások. Az érdeklődőknek elegendő idejük lesz a figurákat megcsodálni és lefotózni.

Ezzel egyidejűleg a vendégek a történelmi gyógyüdülőhely látnivalóit is felfedezhetik, a megfelelő hangulatról zenei és hagyományőrző csoportok, valamint regionális finomságok gondoskodnak. Ezután a virágból készült pompás figurákat átviszik a Grundlsee-hez, ahol 14.30-kor kezdődik a tavi karnevál. Mi is megnézzük ezt a különleges látványosságot. Látogatásunk után indulás hazafelé, várható visszaérkezés Budapestre a késő esti órákban (23-24 óra körül). Belépőjegy: kb. 20 €.

Részvételi díj: 36.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 27.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
SALZKAMMERGUTI NÁRCISZFESZTIVÁL
BAD AUSSEE - GRUNDLSEE 1SALZKAMMERGUTI NÁRCISZFESZTIVÁL
BAD AUSSEE - GRUNDLSEE 2SALZKAMMERGUTI NÁRCISZFESZTIVÁL
BAD AUSSEE - GRUNDLSEE 3SALZKAMMERGUTI NÁRCISZFESZTIVÁL
BAD AUSSEE - GRUNDLSEE 4SALZKAMMERGUTI NÁRCISZFESZTIVÁL
BAD AUSSEE - GRUNDLSEE 5SALZKAMMERGUTI NÁRCISZFESZTIVÁL
BAD AUSSEE - GRUNDLSEE 6
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

27 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.