Utazás kép fő

Különleges szilveszteri fényjáték

SZILVESZTER MONACOBAN

(1 éjszaka szállással)

Időpont: 2024. december 29-2025. január 01

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 15.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 16.00 órakor

Szállás: B&B Hotelben

Ellátás: reggeli

Program

1. nap: Elutazás a délutáni órákban, találkozás 15.30 órakor a Népligetben, a Planetárium előtt. Utazás Szlovénián és Olaszországon át Franciaországba.

2. nap: Érkezés a délelőtti órákban Menton-ba. Menton a "citromváros" nevet is viseli.  A Cote d’Azur gyöngyszeme, amely Monaco és a francia-olasz határ között terül el. A francia kisváros mindig is a királyok és az arisztokraták kedvenc helyszíne volt. A színes házaival, az azúrkék színű tengerével és a minden évben megrendezett citromfesztiváljával a francia Riviéra egyik legkedveltebb települése. Rövid városnézés Menton középkori óvárosában. Szabad program keretében ajánljuk megnézni az üdülőhely buja kertjeit, gyönyörű parkjait.

Innen utunkat  folytatva a Riviéra egyik kedves kisvárosába, Eze-Village-be érkezünk. Ahol elsőként a Galimard parfümgyárban teszünk látogatást. Egy vezetés keretében ismerkedünk meg a parfümkészítés titkaival. A vezetés után vásárlásra is nyílik lehetőség.  Érdemes még felkapaszkodni a városka legmagasabb pontjára is, a hegy tetején trónoló várhoz, mert innen nemcsak a panorámában gyönyörködhetünk, hanem magunkba szívhatjuk a városka középkori hangulatát is.

A csodálatos kisvároskát elhagyva Nizza városába látogatunk. Nizzában sétálunk a Pommenade des Anglais sétányán, mely a világ egyik legszebb tengerparti sétánya 7 km-en keresztül. Pálmafák, strandok, elegáns kertek, luxusszállodák, éttermek, bárok és kaszinók övezik. Megnézzük Nizza történelmi városközpontját. Szűk utcácskák, a régi időket idéző házak, a kis üzletek, valamint a gyönyörű Operaház szintén szerves részét képezik a város legrégebbi kerületének. Az Operaházat és egyben az óvárosi részt elhagyva Nizza főterén találjuk magunkat. A Place Masséna első számú nevezetességeit, a gyönyörű szobrait és a tér bejáratánál található szökőkutat, a Fontaine du Soleil nézzük meg. A sétát folytatva Nizzai katedrális gyönyörködtet meg bennünket. A városnézésünket befejezve szabad program. Szabadidő keretében megtekinthető a Château de Nice egykori erődje, amely a Promenade des Anglais-ra néző mesés panorámájával csalogat minket. A Kastélyhegy másik jelentős csábereje a gyönyörű vízesés és az azt körülölelő park, de csak az vágjon neki, aki az emelkedőket és a nehéz túrát teljesíteni tudja, nehéz terep. Innen már a szállásunkra megyünk. Szállásunk Mouans Sartoux-ban lesz.                                                                                                                                                                                                                                                                

3. nap: Szállásunk elhagyása után érkezés Cannes városába.  Cannes-ban végig sétálhatunk a híres Croisette Promenádon, ahol a neves színészek kézlenyomatait lehet lefényképezni, illetve megnézni a Fesztivál Palotát, amely a Cannes-i filmfesztiváloknak ad otthont. Innen utunk az európai mini államok egyikébe, Monacoba és Monte Carloba vezet, amelyet Franciaország ölel körül. Monacoban először a királyi palotához, ahol minden nap déli 12 órakor megnézhetjük az őrségváltást. Ezután a templomot keressük fel, ahol a Grimaldi család tagjai nyugszanak, közöttük Grace Kelly is. Ezt követően szabadidő áll rendelkezésre, melynek keretében az Oceanográfiai Múzeum akváriumaiban úszkáló halakban gyönyörködhetünk (belépő: kb. 20,- €/fő), vagy barangolhatunk az egzotikus kert különleges növényei között, illetve a luxus jachtok kikötőjében tehetünk sétát. Útközben a Forma-1 rajongói testközelből vehetik szemügyre a híres monte carlói futamok színhelyét. A bátrabbak pedig a híres kaszinóban próbálhatnak szerencsét. Éjfélkor Monaco-Monte Carloban fergeteges fényjátékkal köszönthetjük a 2025-ös Újévet. Monaco már nem az általunk megszokott tűzijátékot , hanem a modern , új trendet követve egy csodálatos fényjátékkal kápráztatja el a miniállamba látogatókat.  Hajnali 1 óráig szabadprogram, ezután elindulunk autóbuszunkkal hazafelé.

 4. nap: Folyamatos utazás Olaszországon és Szlovénián keresztül Budapestre. Várható visszaérkezés a késő délutáni órákban.

Részvételi díj: 159.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 119.990,- Ft/fő

(október 15-ig való foglalás esetén, utána 124.990,-Ft/fő)

+ városbelépő: 15,- €/fő (autóbuszon fizetendő)

Egyágyas felár: 23.500, -Ft

Vacsora felár: 20.800,-Ft/ vacsora

BBP + Stornó biztosítás: 5.760, -Ft/fő  

Fix ülőhely: 5.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
Különleges szilveszteri fényjáték
SZILVESZTER MONACOBAN
(1 éjszaka szállással) 1Különleges szilveszteri fényjáték
SZILVESZTER MONACOBAN
(1 éjszaka szállással) 2Különleges szilveszteri fényjáték
SZILVESZTER MONACOBAN
(1 éjszaka szállással) 3Különleges szilveszteri fényjáték
SZILVESZTER MONACOBAN
(1 éjszaka szállással) 4Különleges szilveszteri fényjáték
SZILVESZTER MONACOBAN
(1 éjszaka szállással) 5Különleges szilveszteri fényjáték
SZILVESZTER MONACOBAN
(1 éjszaka szállással) 6Különleges szilveszteri fényjáték
SZILVESZTER MONACOBAN
(1 éjszaka szállással) 7Különleges szilveszteri fényjáték
SZILVESZTER MONACOBAN
(1 éjszaka szállással) 8Különleges szilveszteri fényjáték
SZILVESZTER MONACOBAN
(1 éjszaka szállással) 9
AkcióföldönVároslátogatásközkívánatra
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.