Utazás kép fő

ADVENT BÉCS és KLOSTERNEUBURG

Heindl csokigyár

Időpont: 2024. december 07

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Program

Először Bécsbe igyekszünk, ahol lehetőség lesz kiszállni a belvárosba, akik az egész napot itt szeretnék tölteni. A többieknek egész napos programot ajánlunk, melynek keretében először a Heindl Csokoládégyárat és Múzeumot keressük fel, mely Bécs belvárosától néhány kilométerre helyezkedik el. Egy film, majd a kiállítás segítségével megismerhetjük a család és a gyár, illetve a kakaó és a csokoládé történetét, a gyártás különböző fázisait is. A csoki gyárban lehetőség van a legfinomabb bonbonok megkóstolására is, majd természetesen vásárlásra. Innen Klosterneuburgba utazunk.  Kolostorának alapítása III. Babenbergi Lipót őrgróf nevéhez fűződik, aki a legenda szerint fogadalmat tett, hogy azon a helyen épít kolostort, ahol feleségének, Ágnesnek a fátylát megtalálja, amelyet az esküvőjük napján a szél elfújt.

A vezetés egyik részében a kolostor egyházi életével ismerkedhetünk meg, melynek legfőbb értéke a Verduni oltár. Másik részben pedig VI. Károly világi lakosztályaival, amelyet a spanyol Escoriál mintájára szeretett volna megépíteni. Az épületegyüttes megtekintése után részt veszünk az  adventi vásáron. Láthatjuk majd a csak adventi időszakban látható ünnepi kivilágítást is, több ezer lámpa, csillogó fénye járul hozzá az ünnepi hangulathoz. Természetesen a gasztronómia sem marad ki az ünnepi kínálatból. 17 órakor indulunk vissza, majd 21-22 óra között visszaérkezés Budapestre. Belépő: kb. 32 €/fő

Részvételi díj: 23.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 14.990,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

undefined ikon
ADVENT BÉCS és KLOSTERNEUBURG 
Heindl csokigyár 1ADVENT BÉCS és KLOSTERNEUBURG 
Heindl csokigyár 2ADVENT BÉCS és KLOSTERNEUBURG 
Heindl csokigyár 3
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

14 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.