Utazás kép fő

ADVENT ZÁGRÁBBAN

Időpont: 2023. december 16.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 5.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett

Indulás: 5.30 órakor

Program

Indulás Budapestről 5:30 órakor. Folyamatos utazás Zágrábig, Horvátország fővárosáig. Útközben rövid pihenők. Érkezés a városba 11 körül. Elsőként közös sétát teszünk idegenvezető kíséretében az óvárosban és a várnegyedben.

Zágrábban úgy érezhetjük magunkat, mintha fővárosunk valamelyik utcájában sétálnánk. Ebben jelentős része van a sok évszázados kapcsolatoknak, hiszen I. László királyunk emeltetett a mai Káptalan-dombon Szt. István tiszteletére templomot és a várost püspöki székhellyé tette. Könyves Kálmánnal 1102-ben kezdődik a közös magyar-horvát királyok uralma.

A közös séta után szabadidő áll rendelkezésre, amely alatt érdemes ellátogatni a Jelasič térre, ahol korcsolyapálya várja a látogatókat, illetve hatalmas fűtött sátrakban élvezhetjük az advent elmaradhatatlan ízeit: a horvát kolbászkákat, húspogácsákat, čevapokat és természetesen a forralt borok között is válogathatunk.

Az adventi vásár elmaradhatatlan részét képezi a karácsonyi kézművesek kirakodása is, amely nemcsak a Jelesič téren, hanem a Mirko Bogovic sétáló utcában is helyet kapnak. Akik szeretik a művészetet, azoknak ajánljuk a Miramara Múzeum felkeresését, melyben olyan neves festők munkái tekinthetők meg, mint Raffaello, Caravaggio, Rubens, Van Dyk, Velasquez, Renoir, Delacroix. A múzeum falai között, helyett kapott még a régészeti részleg is, ahol az egyiptomi, perzsa, görög kultúrák emlékeivel ismerkedhetünk.

A látogatás után hazaindulás Budapestre 17 órakor. Várható visszaérkezés 23-24 óra között. (Időjárás függvényében a visszaérkezés ideje változhat!)

Részvételi díj: 22.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 16.290,- Ft/fő

(Az ár szeptember 30-ig való befizetés esetén érvényes)

BBP+Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

hr ikon
ADVENT ZÁGRÁBBAN 1ADVENT ZÁGRÁBBAN 2ADVENT ZÁGRÁBBAN 3ADVENT ZÁGRÁBBAN 4ADVENT ZÁGRÁBBAN 5
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

16 290 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.