Utazás kép fő

LUBICKOLÁS ROVINJBAN

Időpont: 2024. augusztus 7-8.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 0.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 0.30 órakor

Program

Indulás az adott napon, a Népligetből a Planetárium elől. Folyamatos utazás pihenőkkel az Isztriai-félsziget egyik gyöngyszemének nevezett kisvárosig, Rovinjig. Éjszaka az autóbuszon.

Érkezés a délelőtti órákban Rovinjba. A kiálló szirtfokra épült festői városkát különleges romantikája, festői környezete, jó fürdőzési lehetőségei teszik kedveltté. Bárhonnan is érkezzék a látogató, rögtön megragadja tekintetét a Monte Rosso-dombra felkúszó házak fölött trónoló dóm égbemeredő harangtornya. Rovinjnak nincsenek országos hírű műemlékei, mégis sokan keresik fel a Szent Eufémia templom körül kacskaringózó szűk utcákból, közökből, sikátorokból álló óvárost. A városban tett séta után remek kikapcsolódást nyújtanak a romantikus, sziklás öblök, melyek fürdőzésre adnak alkalmat. A benzinkútnál lévő körforgalomnál van lehetőség az autóbuszból kiszállni, majd a hosszú, kiépített tengerparton (a Brace Brajkovic megnevezésű partszakaszon) találhatnak ideális helyet a vízpart mentén. Itt a tengerpart jellemzője, hogy aprókavicsos, sziklás, illetve betonaljzatú. A közelben található a Porton Biondi kemping, étteremmel. Innen nem messze érhető el a rovinji Aquapark, amely elsősorban kisgyermekesek részére ajánlott.  

Kellemes pihenési és fürdési lehetőséget találnak Rovinj óvárosának a csücskén; ez sziklás partot jelent, a fürdőzésre alkalmas területet pedig jelzőbójákkal vették körbe. 

Visszaindulás Budapestre 22 órakor, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon.

Érkezés a reggeli órákban Budapestre.

Fakultatív program lehetőség: hajókázás a Lim fjordon: kb. 30-35 €/fő, delfin túra, kb. 25-30 €/fő a program kb. 2 óra. Az árak tájékoztató jellegűek, változhatnak! Kérjük, a részvételi szándékot irodánkban előre szíveskedjenek jelezni!

Részvételi díj: 34.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 25.990,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 1.980, - Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!! Az utazás minimum 40 fő jelentkező esetén indul!

undefined ikon
LUBICKOLÁS ROVINJBAN 1LUBICKOLÁS ROVINJBAN 2LUBICKOLÁS ROVINJBAN 3LUBICKOLÁS ROVINJBAN 4
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Felár megfizetés vállalása mellett lehetőség nyílik, hogy a kiválaszthassa melyik ülőhelyen szeretnének utazni
(Az együtt utazókat és egy felszállási helyen felszállókat természetesen egymás melletti vagy mögötti ülőhelyekre ültetjük.)

A visszaigazolásokat 1 munkanapon belül a megadott email címre küldjük el.

Utazás ára
(felárak nélkül):

25 990 Ft

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az elfogadom gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.