Utazás kép fő

A HOHE WAND ÉS A

MYRA-VÍZESÉS

Időpont: 2022. szeptember 24.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.00 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett) 

Indulás: 6.15 órakor

Program

A Hohe Wand egy Bécs környéki sziklahegy, mely szigetként emelkedik ki a környezetéből. Nemcsak a sziklamászók kedvelt célpontja, hanem a túristáké is, mivel a sziklatömbre kiépített autóút is vezet. 

A fennsíkon az alábbi élmények várják az odalátogatót:

- A Hohe Wand platójának meredeken leszakadó keleti oldala peremére épült az acélból készített kilátóterasz, mély érdekes kialakításával méltán kihagyhatatlan programpont a Hohe Wandra látogató kirándulók közt. A háromszög alakú építmény több méterre kilóg a 120 méter mély szakadék felé, ráadásul padlója rácsos, így tényleg olyan érzésünk van, mintha a mélység felett szabadon lebegnénk.

- a hegytetőn létesített kilátóról gyönyörködhetünk a Schneebergtől a Dürre Wandon át egészen a Bécsi Erdőig terjedő panorámában.

- a vadkifutóban természetes körülmények között figyelhetjük meg a kőszáli kecskéket, szarvasokat, muflonokat, dámvadakat, lámákat és mormotákat.

Ezt követően a közelben felkeressük a Myra-vízesést, amely a természet lenyűgöző előadása. Hidak és lépcsők biztosítják a vízesés közvetlen közelről való megismerését a romantikus völgyön keresztül.A víz több szakaszban, látványos vízeséseken keresztül, összesen 125 méter magasan zuhan a mélybe. A Myra völgyében néhány évtizeddel ezelőtt még vízimalmok és fűrésztelepek dolgoztak.Visszaindulás 17.15 órakor. Budapestre érkezés 21 óra körül.

Belépők: 7,- €

Részvételi díj: 19.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 14.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 1.140,- Ft/fő  

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

at ikon
Megtelt
A HOHE WAND ÉS A 
MYRA-VÍZESÉS 1A HOHE WAND ÉS A 
MYRA-VÍZESÉS 2A HOHE WAND ÉS A 
MYRA-VÍZESÉS 3A HOHE WAND ÉS A 
MYRA-VÍZESÉS 4A HOHE WAND ÉS A 
MYRA-VÍZESÉS 5A HOHE WAND ÉS A 
MYRA-VÍZESÉS 6
Akcióföldön1naposutazas1naposkulfoldi
Megosztás
Tweet

Jegyfoglalás

Sajnos az utazásra minden hely elfogyott!

🍪 Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. A weblap további böngészésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.